Ιμάντες Bando: Η αξιόπιστη κίνηση

Μάθε γιατί η Bando είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιμαντών στον κόσμο και δες πώς θα κάνεις το καλύτερο δώρο στο scooter σου.

Η Bando είναι μια Ιαπωνική εταιρεία που κατασκευάζει ιμάντες κίνησης σε πολλές χώρες του κόσμου. Η υψηλή τεχνολογία, οι καλύτερες πρώτες ύλες, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και ο εξονυχιστικός ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζουν ότι οι ιμάντες αυτοί καλύπτουν και ξεπερνούν τα στάνταρ που ορίζουν οι κατασκευαστές για τα οχήματά τους. Ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν την Bando από άλλες εταιρείες είναι η τεράστια γκάμα της που καλύπτει κάθε πιθανό μοντέλο και σου επιτρέπει να βρεις τον ιμάντα που ταιριάζει στο scooter σου ανεξαρτήτως μοντέλου και κατασκευαστή.

Η τιμή τους κυμαίνεται σε πλαίσια χαμηλότερα από τους εργοστασιακούς, χωρίς όμως να είναι διπλάσια από τους φθηνούς κινέζικους που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε στο ελάχιστο αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Αποτελούν την ιδανική λύση για το scooter σας ή των πελατών σας, καθώς προσφέρουν αθόρυβη λειτουργία, μεγάλη διάρκεια ζωής, αξιοπιστία και σταθερά υψηλή απόδοση για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Στο Μoto Trade θα βρεις μόνο τα καλύτερα brands του χώρου οπότε οι ιμάντες της Bando δεν θα μπορούσαν να λείπουν και είναι διαθέσιμοι για χοντρική ή λιανική. Επίσης μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα τον σωστό κωδικό για το scooter σου μέσα από τα εύχρηστα φίλτρα αναζήτησης. Οι αποστολές γίνονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις άμεσα το service.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

Διαβάστε ακόμα: