Κλείσε Test Ride στην Kymco και κέρδισε ένα People S

Διάλεξε το scooter που θες να δοκιμάσεις, επέλεξε το κατάστημα που σε βολεύει και κέρδισε ένα Kymco People S 125, δίνοντας ξεχωριστό στιλ στην κάθε σου μετακίνηση!

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η Kymco πάει τα Test Ride ένα βήμα παραπέρα και ο κερδισμένος είσαι εσύ. Η γκάμα της περιλαμβάνει μοντέλα σε κάθε κατηγορία και τώρα έχεις την ευκαιρία να τα οδηγήσεις, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Ο μεγάλος στόλος της Kymco είναι έτοιμος να σε υποδειχθεί, αφού αποτελείται από το στιλάτο Like II 125 , το δημοφιλές Agility 16+ 125i και 200i, όπως και το ολοκαίνουργιο Agility300i σε όλες του τις εκδόσεις, το GT scooter της καθημερινότητας  Downtown 350 , το πρακτικό εργαλείο X-Town και X-Town CT, το δυναμικό Xciting S 400, καθώς και το ΑΚ 550, τη sport ναυαρχίδα της εταιρίας.

 Κλείσε εδώ το test για το μοντέλο που σε ενδιάφερει και κέρδισε ένα People S

Φυσικά δεν λείπει η δημοφιλής οικογένεια People, με μοντέλα που ξεκινούν από τα 125 και φθάνουν μέχρι και τα 300 κυβικά. Από αυτήν  ξεχωρίζει το νέο People S, το οποίο έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε με κλήρωση, αρκεί να γράψετε την κριτική σας μετά το Test Ride. Για τους επαγγελματίες η πρόταση της Kymco ακούει στο όνομα Agility Carry 125i, ενώ οι λάτρεις των ATV και της περιπέτειας μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του UXV 450i.

Περισσότερα για τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εισαγωγική εταιρεία της Kymco στην Ελλάδα Moto Trend μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link 
https://testrideit.kymco.gr/page/terms