Keeway: Αποκάλυψε adventure μοντέλο!

Κι άλλη μια είσοδος στην πιο δυναμική κατηγορία των τελευταίων χρόνων από την Keeway, που αποκαλύφθηκε στην EICMA. Γνωρίστε την εδώ…

Γνωστή κυρίως για τα scooter της, η Keeway αποκάλυψε και τα επόμενα της σχέδια, τα οποία έχουν μορφή μοτοσυκλέτας και μάλιστα…adventure! Το μοντέλο των φωτογραφιών είναι η Keeway Tx 125, μια μικρού κυβισμού dual purpose μοτοσυκλέτα που σίγουρα θα συζητηθεί.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που στοχεύει καθαρά στην καθημερινή χρήση, σε όλα τα περιβάλλοντα, χωρίς να αποκλείει και μια απόδραση διασκέδασης το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι τυχαίο που η Keeway το εξόπλισε με κινητήρα 125 κ.εκ., καθώς έτσι το μοντέλο απευθύνεται τόσο στους κατόχους Α1, όσο και πρακτικά σε όλους τους δικυκλιστές.

Ο εν λόγω κινητήρας, είναι αερόψυκτος και μονοκύλινδρος, θα τροφοδοτείται με ψεκασμό και θα αποδίδει 10 ίππους και 0,9 kgm ροπής. Στα περιφερειακά, ένα ανεστραμμένο πιρούνι δεσπόζει στο εμπρός μέρος, με την πίσω ανάρτηση να αποτελείται από ατσάλινο ψαλίδι και μονό αμορτισέρ. Στα φρένα, δύο δίσκοι 280 και 240 χιλιοστών αναλαμβάνουν την πέδηση, με τα δύο φρένα να συνδέονται με κύκλωμα CBS. Οι τροχοί θα είναι διαμέτρου 17 ιντσών.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες του μοντέλου… Μιλάμε για μια όρθια θέση οδήγησης και μια μεγαλούτσικη και ευρύχωρη σέλα για δύο άτομα, ενώ μπροστά βλέπουμε στοιχεία τα οποία πρέπει να φέρει κάθε adventure που… σέβεται τον εαυτό του: Ικανή ζελατίνα και «ράμφος». Πίσω, το τελικό της εξάτμισης είναι υπερυψωμένο, γεγονός που μπορεί να το προστατεύσει καλύτερα σε περίπτωση πτώσης εκτός δρόμου. Ακόμα, το όργανο βλέπουμε ξεκάθαρα ότι είναι, μια LCD οθόνη.

Πως σας φαίνεται; Η Keeway αναφέρει ότι το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο μισό της χρονιάς, σε μια τιμή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.