H δημιουργία του Oberdan Bezzi για το υποτιθέμενο Kawasaki Tengai KLR700

Kawasaki KLR700: Να πως θα μπορούσε να είναι!

Μια νέα απεικόνιση του αναμενόμενου Kawasaki KLR700 εμφανίστηκε στην δημοσιότητα: Πως θα σας φαινόταν να ήταν κάπως έτσι;

Οι φήμες για ένα νέο Kawasaki KLR κρατούν σχεδόν δύο μήνες, με τα σενάρια να πληθαίνουν όσο ο καιρός περνάει. Μια πιθανότητα που έχει λογική, σύμφωνα με την τωρινή πραγματικότητα της αγοράς, το Kawasaki KLR 700 θα έπαιζε δυνατά στην κατηγορία των μεσαίων adventure μοτοσυκλετών. Πριν λίγο καιρό σας γράφαμε και εμείς, για την πιθανότητα αυτή – βρείτε το ανάλογο άρθρο κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Εμπνεόμενος από τις φήμες, ο γνωστός σχεδιαστής Oberdan Bezzi, δημιούργησε και δημοσίευσε την δική του εκδοχή για το νέο Kawasaki KLR 700. Γνωστός για τις ολοκληρωμένες και σχεδόν… εργοστασιακές απεικονίσεις που καταφέρνει να δημιουργήσει, ο Bezzi βασίζει το «KLR 700» στο Versys 650, αλλά με εμφανισιακά στοιχεία από το παλιότερο KLR650 Tengai των αρχών του 1990 που είχε πάρει μέρος και στον αγώνα του Dakar.

Στην απεικόνιση του Bezzi, ο κινητήρας του Versys 650 φαίνεται στην μοτοσυκλέτα, πιθανότατα δε και το πλαίσιο, ο Bezzi δημιούργησε μεγάλους, ακτινωτούς τροχούς, χωμάτινα ελαστικά, τις αντίστοιχες «ψηλωμένες» αναρτήσεις, μια ποδιά κάτω από τον κινητήρα και μαρσπιέ για χρήση εκτός δρόμου –μεγάλα και οδοντωτά. Στυλιστικά, η δημιουργία του Bezzi ξεχειλίζει 80s, με τα αντίστοιχα χρώματα αλλά και μια σέλα που παραπέμπει κατευθείαν σε endurο μοτοσυκλέτες της εποχής.

O Bezzi μάλιστα, στο προσωπικό του Blog, αναφέρει ότι η νέα μοτοσυκλέτα της Kawasaki θα μπορούσε να ονομαστεί «Tengai», σε απευθείας αναφορά στο μοντέλο του παρελθόντος. Πως σας φαίνεται η πρόταση του Ιταλού για το μοντέλο; Εμείς σας λέμε με σιγουριά ότι είναι μια από τις καλύτερες δημιουργίες του μέχρι τώρα!