net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εύχρηστο στην μετακίνηση το Kawasaki D-Tracker 150!

Εύχρηστο στην μετακίνηση το Kawasaki D-Tracker 150!

Εύχρηστο στην μετακίνηση το Kawasaki D-Tracker 150!

Τα όργανα του Kawasaki D-Tracker 150!

Kawasaki D-Tracker 150

Μοτοσυκλέτα για τον ελεύθερο χρόνο ή τίμιο commuter με αποχρώσεις διασκέδασης; Με στόχο το νεώτερο σε ηλικία κοινό ή τους μεγαλύτερους χρήστες που αναζητούν μια δεύτερη μοτοσυκλέτα; Το Kawasaki D-Tracker 150 έρχεται ως μια πρόταση έτοιμη να απαντήσει και στα δύο ανωτέρω ερωτήματα, ικανοποιώντας… όλες τις πλευρές!

 
Τιμή: 3.190 ευρώ  
Xρώματα: Πράσινο
+: Ελαστικότητα κινητήρα, φιλικότητα, ποιότητα κατασκευής, κατανάλωση
-:  Aνεση συνεπιβάτη, ενδοτικότητα υπό πίεση

Ανέκαθεν στην Ελλάδα, αγαπούσαμε την κατηγορία των supermotard. Βασική αιτία για αυτό, ο πολύπλευρος χαρακτήρας τους: Εύχρηστα τόσο σε καθημερινή οδήγηση «σπίτι-δουλειά-σπίτι», αλλά και (πάρα) πολύ διασκεδαστικά σε βόλτες και έξω από την πόλη! Σήμερα, οι περισσότερες επιλογές στην κατηγορία είναι κυβισμού 600 κ.εκ. και πάνω, με τις προτάσεις στα 125-150 να μετριούνται στα δάχτυλα. Αυτά τα μοντέλα όμως, χωρίς να φέρουν τις εκρηκτικές επιδόσεις των μεγαλύτερων «αδερφών», προτάσσουν την ευκολία χρήσης αλλά και την δυνατότητα εισαγωγής νέων αναβατών στην μοτοσυκλέτα και στην κατηγορία. 

Μία από αυτές τις μοτοσυκλέτες είναι το Kawasaki D-Tracker 150, ένα μικρού κυβισμού motard, που απευθύνεται σε νέους χρήστες, κατόχους Α2, αλλά και σε κατόχους μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας που επιθυμούν κάτι «καθημερινό». Ας δούμε τι προσφέρει!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ