net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα όργανα του μοντέλου. Ευανάγνωστα αλλά και πολύ λιτά. Ένας μερικός χιλιομετρητής θα μπορούσε να υπάρχει.

Εμφάνιση - ποιότητα

Η πρώτη εντύπωση που θα σας σχηματίσει το D-Tracker 150 έχει σχέση με το μέγεθός του: μόλις το δείτε από κοντά, θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά μικρό σε διαστάσεις! Μην ανησυχήσετε, όμως, καθώς η εντύπωση είναι θετική και όχι αρνητική, στην εμφάνιση αλλά και στην εργονομία του D-Tracker. 
Η σχεδίαση του μοντέλου είναι αρκούντως αιχμηρή και νεανική και σίγουρα θα κεντρίσει την προσοχή σας. Χρωματισμός με έντονες αντιθέσεις, προσοχή στις λεπτομέρειες σε όλη την επιφάνεια της μοτοσυκλέτας και «αέρας supermotard» συνθέτουν το οπτικό «πακέτο» του μοντέλου. Ευχάριστη νότα στην όλη σχεδίαση αποτελεί ο χαρακτηριστικός –για μοτοσυκλέτες της κατηγορίας- μινιμαλισμός που δηλώνει το παρών σε κάθε σημείο του D-Tracker, καθώς δεν θα βρείτε τίποτα περιττό ή υπερβολικό, επί της μοτοσυκλέτας.
Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τα πλαστικά ικανοποιούν στην αίσθηση: γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για κομμάτια κατηγορίας... «μη μου άπτου», αλλά για τμήματα από καλό υλικό και με το σωστό πάχος. Εξίσου καλή η δουλειά που έχει γίνει στα μεταλλικά τμήματα της μοτοσυκλέτας. Η οπτική εντύπωση και η αίσθηση στην αφή, του ατσάλινου πλαισίου, του τιμονιού και του ρεζερβουάρ είναι εξαιρετική, ενώ σχεδόν κανένα σημείο στην μοτοσυκλέτα δεν θα δώσει λαβή για παράπονα. Οι διακόπτες και τα χειριστήρια στο τιμόνι ακολουθούν την ίδια ακριβώς τάση, καθώς δεν πρόκειται για φθηνά εξαρτήματα, τα οποία τόσο ευρέως χρησιμοποιούνται σήμερα, χάριν του μικρότερου κόστους. Μοναδικό μελανό σημείο, οι μανέτες, που είναι αρκετά λεπτές σε πάχος και δίνουν την αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο «ψωμωμένες». Μέσα στην εβδομάδα που είχαμε το μοντέλο στα χέρια μας, τις συνηθίσαμε, αλλά θα θέλαμε κάτι καλύτερο σε αυτό τον τομέα. 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ