net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλη σε μέγεθος η σέλα, άνετη για τον αναβάτη, λιγότερο για τον συνεπιβάτη.

Aνεση - εργονομία

To D-Tracker 150 είναι μια μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιηθεί από ένα μεγάλο φάσμα αναβατών, για πολλές χρήσεις. Άρα, είναι λογικό οι απαιτήσεις εργονομίας και άνεσης από ένα τέτοιο μοντέλο, να είναι αρκετά υψηλές και το D-Tracker τα καταφέρνει μια χαρά. Ο αναβάτης θα διαπιστώσει ότι η θέση οδήγησης του μοντέλου είναι χαρακτηριστική dual purpose-motard: Φαρδύ τιμόνι, όρθια στάση κορμού, σχεδόν ορθή γωνία στα πόδια. Οι γωνίες που θα πάρουν τα άκρα και η πλάτη του αναβάτη είναι εντελώς φυσικές και δεν θα κουράσουν, ακόμη και μετά απο πολλές ώρες οδήγησης. 
Η σέλα, αν και σχετικά σκληρή, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στην άνεση, εκτός αν η διαδρομή σας ξεπεράσει τις δύο ώρες. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια στάση και να ξεπιαστείτε. Ο συνεπιβάτης, από την άλλη, θα τα βρεί λίγο πιο σκούρα. Τα μαρσπιέ του είναι τοποθετημένα αρκετά ψηλά, ενώ το τελικό της εξάτμισης είναι αρκετά κοντά στο δεξί πόδι του και η θερμότητα απο αυτό θα τον ενοχλήσει. Ωστόσο, το τμήμα της σέλας που αναλογεί σε αυτόν έχει ικανοποιητικό μέγεθος, και για μικρές διαδρομές δεν θα...ακούσετε παράπονα. 
Τα χειριστήρια του D-Tracker δεν έχουν τίποτα το περιττό, αλλά και καμία έλλειψη: Πρόκειται για την κλάσική, γνώριμη διάταξη που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Τέλος, τα όργανα του μοντέλου είναι «σπαρτιατικά» θα λέγαμε, καθώς δείχνουν μόνο τα απαραίτητα...των απαραιτήτων: Ταχύμετρο με ολικό χιλομετρητή, ένδειξη βενζίνης, λυχνίες νεκράς, φλας και μεγάλης σκάλας. Τουλάχιστον ένας μερικός χιλιομετρητής θα ήταν ένα ευχάριστο «plus», κατά την γνώμη μας.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ