• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κάνε δικό σου το KYMCO People-S 300 I Noodoe σε προνομιακή τιμή.

Κάνε δικό σου το KYMCO People-S 300 I Noodoe σε προνομιακή τιμή.

KYMCO People-S 300i Noodoe: Σε τιμή έκπληξη!

 

Κάνε δικό σου το KYMCO People-S 300i εξοπλισμένο με το σύστημα Noodoe και επωφελήσου από έκπτωση 400 ευρώ! Δες περισσότερα εδώ…

KYMCO: Νέο Agility 300, με 16αρι τροχό, πλήρη εξοπλισμό & χώρο για 2 κράνη! Δικό σου από 3.995e

Kymco People-S 300i Noodoe
Το νέο μοντέλο της σειράς People-S της Kymco χαρακτηρίζεται από δυναμικά στοιχεία και τεχνολογική έξαρση που το τοποθετούν απευθείας πολύ ψηλά στην κατηγορία του. Και τώρα, με νέα τιμή προσφοράς χαμηλότερη κατά 400 ευρώ, δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς!
Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών. Tο People-S 300i, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή «κρυφή» δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση.

Τεχνολογία κινητήρα G5
Ο υπερσύγχρονος κινητήρας των 299cc αποδίδει 27,34 ίππους και έχει σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η κεφαλή είναι τετραβάλβιδη και οι βαλβίδες παίρνουν την κίνησή τους από επικεφαλής εκκεντροφόρο με ρουλεμάν, προσφέροντας μείωση απωλειών λόγω τριβής της τάξεως του 20-30% σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται αθόρυβη λειτουργία και σημαντική μείωση κραδασμών.

Χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας
Το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα του νέου S 300i είναι κατασκευασμένο στα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα, με έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις προκειμένου να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις. Η σταθερότητα που επιτυγχάνει το νέο S 300i δεν έχει προηγούμενο, προσφέροντας ξεκάθαρα μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχων προδιαγραφών είναι και τα φρένα, με το δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς, τα δύο δισκόφρενα των 260mm, την τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και τα σωληνάκια υψηλής πίεσης να κάνουν τη διαφορά.

Πλήρης ο εξοπλισμός
Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω αυτού, ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς on line, απολαμβάνοντας μια σειρά από παροχές που του κάνουν τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη. Στο βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως full LED προβολέα, φώτα ημέρας DRL, θύρα USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και ποιοτικό top case στο χρώμα του scooter.To νέο People-S 300i Noodoe καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η τιμή προσφοράς είναι στα 4.995 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις. Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να μάθετε εδώ https://www.kymco.gr/product/people-s-300i-abs-noodoe/