Το KYMCO CV3 στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Το KYMCO CV3 στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

KYMCO CV3: «Πιάστηκε» σε δοκιμές

Με καμουφλάζ και προφανώς σε φάση δοκιμών, τσάκωσε ο κατασκοπικός φακός το τρίτροχο KYMCO CV3, που περιμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του στο μέλλον. Δείτε περισσότερα.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

To KYMCO CV3 έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα της μοτοσυκλέτας, καθώς μετά την πρώτη του εμφάνιση το 2017 ως concept, αλλά και στην «τελική» του έκδοση τον Νοέμβριο που μας πέρασε, τώρα φαίνεται ότι κυκλοφορεί στο εξωτερικό, καθώς οι δοκιμές του συνεχίζονται. Πιο συγκεκριμένα, το μέσο «moto station» αιχμαλώτισε το μοντέλο στον φωτογραφικό φακό του, με έντονο καμουφλάζ , να κυκλοφορεί στο δρόμο.
 
Το μοντέλο φαίνεται πως θα έχει μια ιδιαίτερα σπορ σχεδιαστική προσέγγιση, ενώ αναμένεται να αποδίδει ισχύ της τάξης των 50 ίππων, που θα το καταστήσει το ισχυρότερο τρίτροχο μοντέλο της αγοράς, μόνο μετά από το Yamaha Niken.
 
Όσο πλησιάζουμε λοιπόν στα 4 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του concept της KYMCO, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πότε και πως θα κάνει το τελικό ντεμπούτο του στην αγορά, το πολυαναμενόμενο μοντέλο. Περιμένουμε και περισσότερα…

(Πηγή: Insella / Moto Station)