KTM: Τα 390 άμεσα διαθέσιμα

Δες εδώ πώς η σειρά των 390 της KTM καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας και πως θα αποκτήσεις το δικό σου 390 Duke και 390 Αdventure.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Το 390 Duke τάραξε τα νερά της αγοράς και δημιούργησε μια νέα κατηγορία όταν παρουσιάστηκε, καθώς συνδύαζε τις επιδόσεις και την απολαυστική συμπεριφορά με την αιχμηρή εμφάνιση που τραβά τα βλέμματα. Πριν λίγο καιρό, η KTM βλέποντας την άνθιση της κατηγορίας των adventure μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού, έφερε στην αγορά το 390 Αdventure που “χτίστηκε” πάνω στην πολύ καλή βάση του 390 Duke. Αν θέλεις κι εσύ να δεις πως τα δυο αυτά μοντέλα έχουν κατακτήσει τις καρδιές των αναβατών και γιατί βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Fan Motorcycles.

390 Duke

Τιμή: 5.980 ευρώ

Η απόδοση του μονοκύλινδρου τετράχρονου κινητήρα των 373,2 κυβικών που χρησιμοποιεί, είναι 44 ίπποι στις 9.500 σ.α.λ. και 3,6 κιλά ροπής στις 7.250 σ.α.λ. Αξιοσημείωτη είναι η ύπαρξη συστήματος Ride by Wire για τον έλεγχο του γκαζιού, που προσφέρει καλύτερη διαχείριση και χαμηλή κατανάλωση. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο κιβώτιο μέσω ενός συμπλέκτη ολίσθησης που αποτρέπει τα μπλοκαρίσματα του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα σχέσεων. Είναι εξοπλισμένο με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χλστ της WP, ενώ της ίδιας εταιρείας είναι και το αμορτισέρ. Στο εμπρός μέρος συναντάμε έναν δίσκο 320 χιλιοστών με 4πίστονη ακτινική δαγκάνα, ενώ πίσω έχουμε έναν δίσκο 230 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα και φυσικά, δικάναλο ABS. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και έχει βαφτεί στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα. Η διασκεδαστική και φιλική συμπεριφορά τους συμπεριφορά τους τα έχουν κάνει ήδη πολύ δημοφιλή.

 

390 Αdventure

Τιμή: 6.980 ευρώ

Με το 390 Αdventure, η KTM αποφάσισε να προσφέρει τα οφέλη των adventure μοτοσυκλετών της και στην μικρή κατηγορία χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Η εμφάνιση είναι σύγχρονη και αιχμηρή και ξεκαθαρίζει από μακριά τις χωμάτινες προθέσεις της, θυμίζοντας περισσότερο το μεγαλύτερο 790 Adventure και τις Rally μοτοσυκλέτες της Αυστριακής εταιρίας. Η σέλα βρίσκεται στα 855χιλ από το έδαφος διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και επαρκές αφρώδες, ενώ το μπροστινό τμήμα της είναι πιο στενό ώστε τα πόδια να φτάνουν εύκολα στο έδαφος. Η έγχρωμη TFT οθόνης 5 ιντσών προέρχεται αυτούσια από το 790 Adventure και υπάρχει και η δυνατότητα για σύνδεση με smartphone μέσω Bluetooth. Το 390 Adventure δανείζεται την αθλητική καρδιά του 390 Duke που σημαίνει ότι βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, με απόδοσή 44 ίππων στις 9.000 σ.α.λ και 3,8 kgm ροπής στις 7.000 σ.α.λ, νούμερα που προσεγγίζουν το ανώτατο όριο του διπλώματος Α2. Το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο περιλαμβάνει γκάζι Ride by wire, συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης αλλά και Traction Control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται quick shifter για ανεβο-κατεβάσματα ταχυτήτων.
 

Να θυμίσουμε ότι η Fan Motorcycles ειδικεύεται στις πωλήσεις και ανταλλαγές μοτοσυκλετών κορυφαίων κατασκευαστών όπως Ducati, KTM, Kawasaki και CF Moto. Στο κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών θα βρείτε σίγουρα αυτή που καλύπτει τις ανάγκες και τη χρήση που κάνετε. Εκτός όμως από καινούργιες μοτοσυκλέτες μεγάλο κομμάτι των εργασιών της Fan Motorcycles αφορά τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες καθώς διαθέτει μεγάλο στόλο από αυστηρά επιλεγμένες προτάσεις. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τη MotoCert και πιστοποίησε όλες τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες της. Αυτό σημαίνει ότι έχουν περάσει από έλεγχο πλαισίου για να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια και δεν χρειάζονται κάποια ακριβή επισκευή.

Sales & Service Experts

Ηρώων Πολυτεχνείου 8

Ηλιούπολη - 16341

Πωλήσεις  :  210 9955451

Συνεργείο  :  210 9922948

Κιν      :  6946901613

Email  : info@fanmoto.gr

Web   : www.fanmoto.gr

Car.gr Minipage : http://fanmoto.car.gr/bikes/

Διαβάστε ακόμα: