H νέα KTM SX-E 5

H νέα KTM SX-E 5

H νέα KTM SX-E 5

H νέα KTM SX-E 5

H νέα KTM SX-E 5

H νέα KTM SX-E 5

KTM: Νέα ηλεκτροκίνητη SX-E 5

Στην παρουσίαση της νέας mini cross με το όνομα SX-E 5, προχώρησε η αυστριακή ΚΤΜ. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η ΚΤΜ αποκάλυψε την νέα minicross μοτοσυκλέτα της, την SX-E 5. Το μοντέλο απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας 3-10 ετών που ενδιαφέρονται για την εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα, με πολλά στοιχεία του σχεδιασμού της να έχουν στόχο την διευκόλυνση της χρήσης της από τα παιδιά και την μεταβολή της απόδοσης και της εργονομίας της, όσο ο μικρός αθλητής μεγαλώνει.

Η μοτοσυκλέτα έχει επίπεδο απόδοσης ανάλογο με αυτό μιας μοτοσυκλέτας 50 κυβικών, με την πλήρη ισχύ του μοτέρ της να ανέρχεται στα 5 kW ή 6,8 ίππους. Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται στα 48 Volt, από μία μπαταρία λιθίου 84 στοιχείων. Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου της μοτοσυκλέτας φέρει 6 χαρτογραφήσεις ισχύος, που προσαρμόζουν ανάλογα και την αποδιδόμενη ισχύ, ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας του αναβάτη. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 907 kW ενώ μπορεί να επαναφορτιστεί στο 80% της στάθμης της, μέσα σε μόλις μία ώρα

Η σέλα της SX-E 5 ρυθμίζεται σε ύψος μεταξύ δύο διαφορετικών θέσεων -653 και 698 χιλιοστών αντίστοιχα- για προσαρμογή στους σωματότυπους των παιδιών που θα την οδηγήσουν.  Το πλαίσιο της SX-E βασίζεται σχεδιαστικά στα πλαίσια των επιτυχημένων αγωνιστικών SX και συνεργάζεται σε επίπεδο αναρτήσεων, με εξοπλισμό της WP: Συγκεκριμένα, το πιρούνι είναι τύπου αέρος XACT διαμέτρου 35 χιλιοστών, ενώ της ίδιας σειράς είναι και το αμορτισέρ. Η μικρή μοτοσυκλέτα φέρει δισκόφρενα εμπρός και πίσω, χυτά μαρσπιέ και τιμόνι της NEKEN με αγωνιστική εργονομία.

Η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη κατά την διάρκεια του επόμενου τριμήνου, σε μία τιμή που αναμένεται για την χώρα μας, αλλά έχει ανακοινωθεί ενδεικτικά στα 5.050 ευρώ για την αγορά της Ιταλίας.