To Jawa Perak

Jawa Motorcycles: Έρχονται και στην Ευρώπη

Το πράσινο φως για την διάθεση τους στην Γηραιά Ήπειρο πήραν οι μοτοσυκλέτες της Jawa, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ξένα ρεπορτάζ. Δείτε περισσότερα.

Από τα βρετανικά ειδησεογραφικά κανάλια, μας φτάνει αυτή: Η Jawa, μια ακόμη από τις ιστορικές εταιρείες του κόσμου που «αναστήθηκε» το 2018, ετοιμάζεται να κάνει την έλευση της στην Ευρώπη. Η είδηση προέρχεται από το δίκτυο Visordown και αναφέρει ότι η εταιρεία έρχεται στην Ευρώπη με 3 μοντέλα για αρχή:  Τα Classic, Forty-Two και Perak.
 
Τα δύο πρώτα μοντέλα, έχουν κυβισμό 293 κ.εκ. και αποδίδουν περίπου 27 ίππους, ενώ το μεγαλύτερο Perak (που φαίνεται στην εικόνα) έχει κυβισμό 334 κ.εκ. και απόδοση 30 ίππων. Φυσικά και τα 3 μοντέλα ανήκουν στην νεορετρό κατηγορία, με το Perak μάλιστα να είναι τύπου bobber.
 
H Jawa υπήρξε μια σημαντική τσεχική μάρκα κατασκευής μοτοσυκλετών, η οποία επανήλθε στο προσκήνιο μετά την εξαγορά της από τον ινδικό γίγαντα της αυτοκίνησης Mahindra. Με την ζήτηση τόσο για προσιτές όσο και για ρετρό μοτοσυκλέτες να αυξάνεται διαρκώς, η έλευση της Jawa στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη σγορά μοτοσυκλέτας του κόσμου είναι αναμφίβολα σημαντικά νέα. Περιμένουμε και περισσότερα.
 
 
 

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

    Έχουμε γεμίσει - και συνεχίζουμε - με διαφορα "παλτά". Θα πληρώνεις 4 με 6 χιλιάδες και μετά θα το παντρεύεσαι δια βίου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσεις

      4