Αυτό θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, το ολοκαίνουργιο Honda CRF450 του 2021.

Αυτό θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, το ολοκαίνουργιο Honda CRF450 του 2021.

Αυτό θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, το ολοκαίνουργιο Honda CRF450 του 2021.

Honda CRF450 2021: Έρχεται ολοκαίνουργιο

Ριζική ανανέωση αναμένεται για το motocross μοντέλο της Honda, όπως όλα δείχνουν για το 2021. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν λίγες ώρες, εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, οι οποίες απεικονίζουν το ανανεωμένο εκ βάθρων Honda CRF450 για το 2021. Η αγωνιστική motocross της Honda γυρίζει σελίδα και δέχεται πολλές αλλαγές, με τα σχέδια να αποκαλύπτονται από κατοχύρωση πατέντας στην Νέα Ζηλανδία και στο γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας του Λάος.
 
Η μοτοσυκλέτα φαίνεται να αποκτά νέο πλαίσιο, λεπτότερο και πιο «ευθύ» από αυτό του μοντέλου 2020. Ακόμα, διακρίνεται ένα νέο ψαλίδι και πιθανότατα, ένα νέο υποπλαίσιο. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή είναι η εξάτμιση: Τα δύο τελικά δίνουν την θέση τους σε ένα μόνο, το οποίο βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του μοντέλου. Ο κινητήρας φαίνεται –τουλάχιστον εξωτερικά- όμοιος ή παρόμοιος, στην χειρότερη περίπτωση.
 
Ακόμα, το νέο μοντέλο φέρει ελαφρώς διαφορετικά πλαστικά, ενώ εμφανίζεται να χρησιμοποιεί υδραυλικό συμπλέκτη, αντί μηχανικό με ντίζα. Πρόκειται για ένα στοιχείο, που το μοντέλο δανείζεται απευθείας από την εργοστασιακή αγωνιστική CRF 450RW, του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Επιπλέον, διαφορετικά εμφανίζονται τα χειριστήρια και οι θέσεις των ψυγείων.
 
Οι εταιρείες έχουν παράδοση, γενικότερα, να παρουσιάζουν την Motocross γκάμα τους νωρίς στην χρονιά και άρα, αν το νέο Honda CRF450 του 2021 είναι πραγματικό, τότε αναμένουνε παρουσίαση και επίσημα, σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

(Φωτό: Motorcycle.com)