H ψηφιακή απεικόνιση της αναμενόμενης Harley-Davidson HD350

To νέο Qianjiang ΤΝΤ300, που ίσως αποτελέσει την βάση της HD350.

Harley-Davidson HD350: Πιο κοντά στην παραγωγή

Περισσότερες πληροφορίες και κάποιες μικρές αλλαγές, ανακοινώθηκαν για την αναμενόμενη «entry-level» μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson. Δείτε τι γνωρίζουμε…

Πέρσι, εμμέσως πλην σαφώς, ανακοινώθηκαν οι προθέσεις της Harley-Davidson να παρουσιάσει μια μοτοσυκλέτα «εισαγωγής» στην γκάμα, σε συνεργασία με την Qianjiang. Η μοτοσυκλέτα θα ήταν δικύλινδρη, κυβισμού 338 κ.εκ. και θα «ντυνόταν» σε στυλ H-D. Μετά όμως ήρθε… ο κορωνοϊός, η αποπομπή του επικεφαλής της Harley-Davidson, Matt Levatich και το σχέδιο ανάκαμψης της εταιρείας με όνομα «The Rewire», που έριξαν το υποθετικό μοντέλο σε μια αφάνεια. Ωστόσο, σύμφωνα με ενδείξεις, το πλάνο ακόμα δεν εγκαταλείπεται.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Qianjiang παρουσίασε το νέο της μοντέλο, ονόματι ΤΝΤ 300, το οποίο θα αποτελέσει πιθανότατα την βάση για την HD350. Το μοντέλο πήρε μια «τόνωση» κυβισμού στα 353 κυβικά, από τα αρχικά 338 που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται (όχι επίσημα όμως), ότι η νέα μοτοσυκλέτα πράγματι θα παρουσιαστεί εντός του 2021, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός πριν την πανδημία, το τοποθετούσε για το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, αν δει κάποιος φωτογραφία του νέου TNT300, το μοντέλο μοιάζει σε πάρα πολλά σημεία με την 3D απεικόνιση του HD350. Προσέξτε για παράδειγμα, το πλαίσιο, το πιρούνι, τους τροχούς και τα φρένα εμπρός, τον κινητήρα και λεπτομέρειες όπως τους αυλούς της εξάτμισης.
 
Ένα ακόμα στοιχείο «ελπίδας» για το μοντέλο, είναι ότι το σχέδιο της HD350 από την Harley-Davidson, δεν σημειώθηκε προς ακύρωση στο νέο πλάνο «The Rewire», το οποίο άφησε αιχμές περί διακοπής όλων των project της εταιρείας που δεν αποφέρουν κέρδη. Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες γύρω από το μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε να είναι η ελπίδα για την Harley-Davidson όσον αφορά την προσέγγιση νέου κοινού.