Harley-Davidson CVO Road Glide

Μια νέα περιορισμένης έκδοσης Road Glide παρουσίασε η Harley-Davidson κάνοντας ακόμα πιο premium τη μοναδική αυτή μοτοσυκλέτα.

Το τμήμα CVO (Custom Vehicles Operation) της Harley κατασκευάζει ελάχιστα κομμάτια μοτοσυκλετών κάθε χρόνο, αλλά αυτά ξεχωρίζουν και βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας. Το 2020 θα είναι διαθέσιμη η CVO Road Glide που θα είναι εξοπλισμένη με τον Milwaukee Eight κινητήρα των 1923 κυβικών εκατοστών και θα ξεχωρίζει χάρη στις ζάντες με τις 7 ακτίνες, τη μικρή ζελατίνα και τη βαφή.



Ο δικύλινδρος κινητήρας των 117 κυβικών ιντσών είναι ο μεγαλύτερος που διαθέτει η Harley-Davidson και αποδίδει το εντυπωσιακό νούμερο των 17,28 kgm ροπής. Αν ο βρυχηθμός του κινητήρα δεν είναι αρκετός, σίγουρα το ηχοσύστημα των 600 watt, με το οποίο είναι εξοπλισμένη η CVO Road Glide, θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν. Μαζί με τη μοτοσυκλέτα παίρνετε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για το κράνος σας μέσα από το οποίο μπορείτε να χειριστείτε το σύστημα infotainment με φωνητικές εντολές. Διαφορετικά ο χειρισμός μπορεί να γίνει από την οθόνη αφής των 6,5 ιντσών και τα κουμπιά στο τιμόνι.

Όλα αυτά βέβαια έχουν και το ανάλογο κόστος με τις τιμές στην Αγγλία να ξεκινούν από τα 40.200 ευρώ.