O μεγάλος νικητής της κατηγορίας Νέων-SSP300, Γιάννης Περιστεράς, που κέρδισε και το Σάββατο και την Κυριακή.

Ο Σπύρος Κεφαλονίτης, νικητής των αγώνων Supermoto

O Γιώργος Κίτσος της κατηγορίας Racing

Ο Σωτήρης Μπεγνής σε μια μεγαλοπρεπή σούζα.

Ο Σωτήρης Μπεγνής, την στιγμή της βράβευσης του μετά την νίκη του στα Superbikes

O διπλός νικητής των Supersport, Δημήτρης Καρακώστας

Αγώνες Κυριακής

Open

Την αυλαία των αναμετρήσεων και την Κυριακή άνοιξε η κατηγορία Open. Στην εκκίνηση, Μπούρος και Θεοδωρόπουλος (οδηγώντας Aprilia και Yamaha αντίστοιχα) έδειξαν τις διαθέσεις τους, καθώς επιδόθηκαν αμέσως σε μονομαχίες. Σε όλο τον πρώτο γύρο, ο Θεοδωρόπουλος ξέφευγε προς τα εμπρός με την μοτοσυκλέτα του να έχει σαφές πλεονέκτημα ισχύος, όμως ο Μπούρος τον πίεζε αποτελεσματικά στα φρένα με αποτέλεσμα να βρίσκεται διαρκώς σε απόσταση αναπνοής. Στον δεύτερο γύρο, ο Θεοδωρόπουλος έκανε μεγαλύτερη διαφορά και αποδεσμεύθηκε από την πίεση του Μπούρου, αποκτώντας τελικά απόσταση ασφαλείας που τον οδήγησε στην νίκη, με 9 δευτερόλεπτα διαφορά. Παράλληλα, ο Θεοδωρόπουλος πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, με 1.00.761. Πίσω από τον Μπούρο, που τερμάτισε 2ος, ο Επαμεινώνδας Καρυώτης έκανε έναν μοναχικό αγώνα με την Suzuki του, τερματίζοντας στην 3η θέση. Πιο πίσω, Τσιγονάκης και Αγγελακόπουλος προσέφεραν θέαμα στις μεταξύ τους αψιμαχίες με εναλλαγές θέσεων κατά την διάρκεια του αγώνα. Τελικά επικράτησε ο Αγγελακόπουλος παίρνοντας την 4η θέση, ενώ ο Τσιγονάκης –που δεν είχε τερματίσει στον αγώνα του Σαββάτου – πήρε την 5η θέση.

Racing- SS300 – Νέοι

Η ανάμεικτη κατηγορία του αγώνα, ακολούθησε μετά και την διεξαγωγή του πρώτους σκέλους του αγώνα Supermoto. Στα Racing, με τις περισσότερες συμμετοχές, την νίκη κατέκτησε ο Κίτσος, με διαφορά 5 δευτερολέπτων από τον Παργινό, ο οποίος όμως έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 1.04.072. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λάσκαρης, μπροστά από τον Λεφέβρ, σε έναν αγώνα όπου οι αθλητές είχαν διαφορές ασφαλείας μεταξύ τους και δεν είχαμε πρακτικά καμία μάχη για διεκδίκηση θέσης, σε αντίθεση με τον αγώνα του Σαββάτου. Στην κατηγορία Νέων και SS300, οι οποίες είχαν μόλις από 2 συμμετοχές η καθεμία, ο Γιάννης Περιστεράς ήταν αυτός που νίκησε και πάλι με διαφορά ασφαλείας.

Supersport

Στον αγώνα Supersport είδαμε μια πολύ δυνατή εκκίνηση, με τους Καρακώστα, Τριντή και Παπανικολάου να διεκδικούν την πρωτιά στην Κ1. Ο Καρακώστας ήταν αυτός που θα την διατηρούσε, παίρνοντας στην συνέχεια κεφάλι από τους αντιπάλους του και οδηγώντας την CBR600 του στην νίκη. Ο Καρακώστας, θα πετύχαινε και τον καλύτερο χρόνο του αγώνα, με 59.121. Πίσω του, ο Τριντής βρισκόταν στην 2η θέση για αρκετή ώρα, με τον Παπανικολάου στην 3η θέση, ωστόσο ο Παπαγεωργίου από την 4η θέση ερχόταν δυνατός. Ο Παπαγεωργίου κατάφερε να  προσπεράσει τον Παπανικολάου παίρνοντας του την 3η θέση, ενώ στην συνέχεια επιδόθηκε σε κυνήγι του Τριντή. Οι δύο τους μονομάχησαν και πάλι για αρκετή ώρα, με την 2η θέση να αλλάζει συνεχώς χέρια. Ωστόσο, ένα λάθος του Τριντή στην Κ1 με παραλίγο επαφή των δύο αναβατών θα οδηγούσε τον Παπαγεωργίου στην εξασφάλιση της 2ης θέσης, στην οποία και τερμάτισε, αφήνοντας τον Τριντή να ολοκληρώσει το βάθρο.

Superbikes

Ο αγώνας των Superbikes ξεκίνησε με την δυνατή εκκίνηση Μπεγνή και Συνιώρη, που έφυγαν μπροστά. Ο Μπεγνής αυτή τη φορά διατήρησε την πρωτιά για όλο τον αγώνα, πετυχαίνοντας διαφορά που τον οδήγησε σε μια άνετη νίκη. Οι 4 συμμετοχές της κατηγορίας είχαν αρκετή απόσταση μεταξύ τους και οι μάχες ουσιαστικά απουσίασαν, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια του Δημήτρη Παπαγγέλου, ο οποίος κατάφερε να προσπεράσει τον Συνιώρη, κατακτώντας έτσι την 2η θέση του αγώνα και την πρώτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε και τον ταχύτερο γύρο της αναμέτρησης, με 58.403.


ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/9

Open: 1) Θεοδωρόπουλος 2) Μπούρος 3) Καρυωτής

Racing: 1) Κίτσος 2) Παργινός 3) Λάσκαρης

SSP300: 1) Περιστεράς 2) Λαδά

Νέοι: 1) Περιστεράς 2) Κοράκη Κων/να

Supersport 600: 1) Καρακώστας 2) Παπαγεωργίου 3) Τριντής

Superbikes: 1) Μπεγνής 2) Παπαγγέλου 3) Συνιώρης


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ