Με πλήρη συμμετοχή στο MotoGP θα δούμε την Sky VR46 Team από το 2022.

Η ομάδα του Valentino Rossi στα MotoGP το 2022

Μια σημαντική χρηματοδότηση για την πλήρη συμμετοχή της στα MotoGP το 2022, εξασφάλισε η Sky VR46 Team του Valentino Rossi! Δείτε περισσότερα…

Ευχάριστα νέα για τους οπαδούς του Valentino Rossi, καθώς από το 2022 φαίνεται ότι θα έχουμε, και επίσημα, την συμμετοχή της ομάδας του και στην μεγάλη κατηγορία. Πράγματι, σύμφωνα με τα διεθνή ενημερωτικά μέσα, η Sky VR46 Team μπαίνει και στην κατηγορία των MotoGP με αναμενόμενη συμμετοχή μέχρι το 2026.
 
Η Sky VR46 Team ήρθε σε συμφωνία με την Saudi Aramco, η οποία θα είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας για την 4ετία 2022-2026, ενώ η ομάδα έχει συμφωνήσει ήδη και με την εταιρεία media, Tanal Entertainment Sport & Media. Φυσικά αυτό θα σημάνει ότι η μοτοσυκλέτα (ή οι μοτοσυκλέτες) της ομάδας θα έχουν ανάλογους χρωματισμούς, με την εμφάνιση των χορηγών. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω δελτίου τύπου της Saudi Aramco, το οποίο μάλιστα επιβεβαιώνει και το όνομα της ομάδας: ARAMCO Racing Team VR46.
 
Παράλληλα, η νέα συμφωνία θα επηρεάσει και την συμμετοχή της VR46 στην Moto2, αφού η εμφάνιση του ονόματος και των γραφικών της Saudi Aramco θα  αντικαταστήσουν αυτά της Sky, στις μοτοσυκλέτες της ομάδας.
 
Φυσικά οι εξελίξεις αυτές ανοίγουν ξανά την συζήτηση για… την απόσυρση του Valentino Rossi από τους αγώνες με το τέλος του 2021. Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα σε αυτές τις φήμες.