Αυτή είναι η KTM 450SX-F Jefrey Herlings

H νέα KTM 450SX-F Jefrey Herlings

Μια αποκλειστική, περιορισμένη έκδοση της motocross μοτοσυκλέτα της KTM αφιερωμένη στον φετινό τους πρωταθλητή. Απολαύστε την…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Ο Jefrey Herlings σφράγισε τον τίτλο στο φετινό MXGP οδηγώντας μια ΚΤΜ 450 SX-F και η εταιρεία αποφάσισε να το γιοστάσει, τιμώντας τον με μία ειδική έκδοση. Μπροστά σας βλέπετε την νέα 450 SX-F Jefrey Herlings edition.

Η μοτοσυκλέτα θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2019 και είναι εξοπλισμένη με διάφορες αναβαθμίσεις, σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Η Akrapovic δίνει το νέο τελικό εξάτμισης, ενώ το τεπόζιτο καυσίμου και το καπάκι του συμπλέκτη είναι Hinson.

Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα κοσμείται από τα αγωνιστικά αυτοκόλλητα και τους χορηγούς του Herlings, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αγωνιστική ρέπλικα, ενώ η ποδιά του κινητήρα είναι φτιαγμένη από σύνθετο υλικό τελευταίας τεχνολογίας και οι τροχοί είναι οι Factory αγωνιστικοί από την ΚΤΜ.

Ο Herlings έχει κυριαρχήσει στο φετινό πρωτάθλημα Motocross, καθώς έχει κερδίσει στους 31 από τους 38 αγώνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η έκδοση της ΚΤΜ αυτή είναι η δεύτερη ειδικά αφιερωμένη σε αθλητή, μετά από την αντίστοιχη του Cairoli, την οποία είχε δημιουργήσει πριν λίγα χρόνια.