Η βράβευση της Ducati για το διαγωνισμό Best Moto 2021

Το κορυφαίο βραβείο του Best Moto για το 2021 πήγε στην Ducati, η οποία ως συνήθως ξεχώρισε και στις κατηγορίες σχεδίασης και επιδόσεων.

Απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους η ¨καλύτερη Adventure Ducati όλων των εποχών¨ κατάφερε να αναδειχθεί μοτοσυκλέτα της χρονιάς στην απονομή βραβείων του Best Moto 2021. Ο λόγος για την Multistrada V4 που με τον ολοκαίνουριο κινητήρα της , εγγυάται άνεση , ευελιξία αλλά και απόλυτο έλεγχο, ακόμη και στις μεγαλύτερες ταχύτητες.

Από τα 900 SS της δεκαετίας του 70 μέχρι και την τελευταία Multistrada V4 του σήμερα, η ιταλική φίρμα δεν έχει σταματήσει να γοητεύει τους αναβάτες με το όμορφο design της. Έτσι για ακόμη μια χρονιά η Ducati, με τις πιο όμορφες δημιουργίες πάνω στο κομμάτι των μοτοσυκλετών, κέρδισε το πρώτο βραβείο για την σχεδίαση, ενω για 4η συνεχόμενη χρονιά, κατέκτησε την πρώτη θέση για την μάρκα με τις καλύτερες επιδόσεις στις μοτοσυκλέτες. Παρά την επέκταση της γκάμας των μοντέλων της, η βασική της φιλοσοφία παραμένει άρρηκτα δεμένη με τις επιδόσεις και την sport συμπεριφορά της σε πίστες και σε δρόμο.
 
Το βραβείο για την καλύτερη μοτοσυκλέτας της χρονιάς παρέλαβε ο Κύριος Γιάννης Μυτιληνάκης, Διευθυντής πωλήσεων της Ducati Kosmocar

 
*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας