Royal Alloy: Τα μεταλλικά scooter έφτασαν στην Ελλάδα

Τα πολυαναμενόμενα scooter της βρετανικής εταιρεία βρίσκονται ήδη στη χώρα μας. Δείτε εδώ τις τιμές τους.

H Royal Alloy (RA Engineering Co.Ltd) με έδρα το Lancashire της Αγγλίας, προήλθε μετα απο διακοπή πολυετούς συνεργασίας με άλλη εταιρεία δίτροχων στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την οποία ήλεγχε την κατασκευή τους, την έρευνα και την ανάπτυξή τους.

Τα scooter της RA ακολουθούν vintage σχεδιαστικές γραμμές του παρελθόντος, με την εταιρεία να κατοχυρώνει πλέον πατέντες και την πνευματική ιδιοκτησία των σχεδίων των scooter της, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα κύλισής τους (διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και πίσω) και στην ποιότητα των υλικών τους (Μέταλλο, δέρμα και αλουμίνιο). Για τα μηχανικά και ηλεκτρικά τους μέρη, η Royal Alloy δανείζεται σύνολα απο δοκιμασμένες και αξιοπιστες λύσεις (Aprilia engines / Bosch ABS / Magneti Marelli EFI).



Tη διάθεσή τους για την ελληνική αγορά έχει αναλάβει η Buggy Motors, γνωστή απο την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά οχημάτων όπως τα BeachBuggy (Summer Cars), τα Joyner (OffRoad & 4x4) και τα Secma (sport FunCars). Ενα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο παγκοσμίως, διακινεί τα προϊόντα RA (Scooter, αξεσουάρ και Ενδύματα Royal Alloy) στις 5 ηπείρους, ενω στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Ταϊλάνδη, θα μεταφερθεί το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της φίρμας, για την κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης.



Η Buggy Motors, έχει "στήσει" ξεχωριστά τη νέα της επιχειρηματική μονάδα, την Royal Alloy Hellas (FABUS GROUP AE), με ανεξάρτητο δίκτυο μεταπωλητών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα (πληροφορίες στο 210-2837530). Στη χώρα μας βρίσκεται ήδη η μεταλλική σειρά GP με τις τιμές να ανακοινώνονται απο τη BUGGY MOTORS ως ακολούθως:

GP125: 2599 ευρώ
GP200 ABS: 3499 ευρώ
GP250 ABS: 3999 ευρώ


Περισσότερα στο www.RoyalAlloy.gr
και στα social
www.facebook.com/RoyalAlloy Hellas
www.instagram.com/RoyalAlloy_Hellas