Μία από τις εικόνες που συνδέονται με την Benda VTR 300 Turbo.

Μία από τις εικόνες που συνδέονται με την Benda VTR 300 Turbo.

Η 300άρα με Turbo από την Κίνα ετοιμάζεται!

Η ραγδαία ανάπτυξη νέων μοτοσυκλετών, αλλά και τεχνολογιών, από τα κινεζικά εργοστάσια φαίνεται πως είναι ασταμάτητη.

Ο γίγαντας που ακούει στο όνομα Κίνα ανοίγει τα φτερά του και η Benda, είναι μια από τις εταιρείες που φιλοδοξεί στην επιτυχία. Τώρα, περισσότερα σχέδια για μια νέα μοτοσυκλέτα σπορ, κάνουν την εμφάνιση τους, τα οποία αλίευσαν δίκτυα του εξωτερικού, όπως το BennettΆs Bikesocial και το ιταλικό GPOne. Φυσικά αξίζει να αναφέρουμε, ότι η ύπαρξη των σχεδίων δεν δείχνει απαραίτητα την επικείμενη παρουσίαση μοντέλου, επιβεβαιώνει όμως σε κάποιο βαθμό την εργασία επί αυτού, σε κάποια γραφεία... 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Δικύλινδρος 300 κυβικών με Turbo στα σενάρια

Η Benda είχε κάνει λόγο, για μια νέα της μοτοσυκλέτα με Turbo, αλλά όχι στα περισσότερα κυβικά, όπως θα περίμεναν πολλοί. Αντίθετα, η μοτοσυκλέτα θα λέγεται VTR 300 Turbo, κάνοντας άμεσα αναφορά στον κυβισμό μέσα από το όνομα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, το μοτέρ είναι τύπου V2, με διάμετρο κυλίνδρων 58 χιλιοστά και διαδρομή 56,4 χιλιοστά. Ο κινητήρας αυτός πιθανόν να μπορεί να φτάσει τους 50 ίππους ισχύος, κάτι που θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στο VTR 300 Turbo, ακόμα και απέναντι σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού.
 

Αιχμηρή supersport αισθητική και θηριώδες πλαίσιο

Η δυναμική σχεδίαση του μοντέλου φυσικά και δεν κρύβεται, αφού είναι γωνιώδης και τεθλασμένη σε όλα της τα σημεία. Προσέξτε το πλαίσιο, που διακρίνεται ανάμεσα στα πλαστικά τμήματα και φαίνεται να είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος, αλλά και να έχει στοιχεία χωροδικτυώματος, τουλάχιστον σε επίπεδα Look. Η εμπρός ανάρτηση φαίνεται να κάνει χρήση ανεστραμμένου πιρουνιού, ενώ το ψαλίδι-μπανάνα πίσω έχει άμεση σύνδεση με Supersport. Προσέξτε και την χρήση κλιπ-ον στην θέση οδήγησης, κάτι που υπογραμμίζει τις σπορ καταβολές.
 

Περιμένουμε περισσότερα και επίσημα

Με την Benda να έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα φιλόδοξες μοτοσυκλέτες, όπως την τετρακύλινδρη power cruiser των 700 κυβικών που έχουμε δει τους προηγούμενους μήνες, είναι ακόμα πολύ νωρίς να εξάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Πάντως, μια μοτοσυκλέτα με τέτοια εμφάνιση και τέτοιο υπόβαθρο επιδόσεων και τεχνολογίας, μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνουν!