Αυτό είναι το νέο λογότυπο της EICMA από φέτος και πέρα.

H EICMA αλλάζει πρόσωπο με μεγάλες φιλοδοξίες

Τονίζει την διεθνή επιρροή της η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου. Αλλάζει λογότυπο και ονομασία η EICMA, θέλοντας να κάνει την επιστροφή της πιο δυναμική από ποτέ. Τελικά, οι φυσικές εκθέσεις είναι αναντικατάστατες;

Μπορεί η πανδημία να εξανάγκασε σε ακύρωση την περσινή EICMA, όμως φέτος η μεγάλη μιλανέζικη έκθεση δείχνει ότι θέλει να κάνει την πιο ηχηρή επιστροφή. Πριν λίγες ώρες, παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της έκθεσης, το οποίο εμφανίζει έναν μπροστινό τροχό μοτοσυκλέτας, εκφράζοντας την δυναμική της δίτροχης μετακίνησης αλλά και την σημασία των τροχοφόρων οχημάτων στην παγκόσμια οικονομία.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Παράλληλα, η ονομασία της έκθεσης αλλάζει σε Espozitione Internationale Delle Due Ruote, που μεταφράζεται σε «Διεθνής έκθεση των δύο τροχών». Με τον τρόπο αυτό, η ονομασία δίνει έμφαση στην συμπερίληψη κάθε μορφής δίτροχου μέσου μετακίνησης –μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και όχι μόνο- ενώ τονίζει την παγκόσμια σημασία και ισχύ της. Το κόκκινο χρώμα, συνώνυμο του πάθους και του δυναμισμού, εξακολουθεί να παίζει καίριο ρόλο στο λογότυπο.
 
Ο Paolo Magri, επικεφαλής της EICMA SpA, είπε: «Είναι μια αποφασιστική αλλαγή ρυθμού, το αποτέλεσμα της επιθυμίας μας να δούμε βαθύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πέρσι, ως μια ευκαιρία να καινοτομήσουμε, σεβόμενοι την παράδοση, μια ευκαιρία να επενδύσουμε ξανά σε εμάς, στην τοποθέτηση μας και στην οπτική μας ταυτότητα».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »