H Brembo φυτεύει ένα δάσος 14.000 δένδρων.

H Brembo φυτεύει ένα δάσος 14.000 δένδρων.

H Brembo φυτεύει ένα δάσος 14.000 δένδρων

Η Brembo, με την ευκαιρία της περίστασης των 60 χρόνων από την ίδρυση της, ανακοίνωσε μια σημαντική κίνηση περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προβεί στην φύτευση ενός νέου δάσους, κοντά στην λίμνη Victoria της Κένυας, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Treedom.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Θα φυτευτούν 14.100 νέα δένδρα

Το νέο δάσος που θα πάρει «σάρκα και οστά» στην Κένυα θα έχει 14.100 νέα δένδρα, τα οποία θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των τοπικών αγροτών αλλά και θα συμβάλλουν στην απορρόφηση περίπου 7.000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, σε βάθος 10ετίας. Πέρα από τα προφανή περιβαλλοντικά οφέλη, η Brembo φιλοδοξεί να βελτιώσει και την ποιότητα ζωής του τοπικού πληθυσμού, τεκνοποιώντας παράλληλα 10 από τους 17 στόχους της Ατζέντας για Βιώσιμη Ανάπτυξη 2030 των Ηνωμένων Εθνών.
 

«Ενεργός ρόλος στην μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος»

Η Cristina Bombassei της Brembo δήλωσε για την ενέργεια της εταιρείας: «Στην Brembo έχουμε μια ισχυρή κουλτούρα βιωσιμότητας, που φαίνεται στην χρήση των πόρων μας, την ανακύκλωση των υλικών, την μείωση των ρύπων και την στρατηγική μας για την ανάπτυξη πιο καθαρών περιβαλλοντικά προϊόντων. Αυτό το δάσος συμβολίζει ένα μόνο μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας αφοσίωσης μας , ακολουθώντας την πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την συμπερίληψη όχι μόνο κυβερνήσεων και ατόμων, αλλά και επιχειρήσεων στο να παίξουν έναν ενεργό ρόλο στην μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος».
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »