Ετοιμοπαράδοτες οι συλλεκτικές Vespa 75th

Η Vespa γιορτάζει τα 75 της χρόνια με ξεχωριστές και άκρως συλλεκτικές εκδόσεις για τις Primavera και GTS. Δες πώς θα τις αποκτήσεις.

Το 2021 σηματοδοτεί την 75η επέτειο της Vespa και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για την παρουσίαση μιας επετειακής έκδοσης για το μοντέλο. Η Vespa 75th, όπως χαρακτηριστικά λέγεται το νέο επετειακό μοντέλο, θα είναι διαθέσιμη στην σειρά Primavera (50, 125 και 150 κυβικά) και GTS (125 και 300 κυβικά) και θα διατεθεί αποκλειστικά για το 2021. Βασικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι το μεταλλικό κίτρινο χρώμα «Giallo 75th», το οποίο κάνει μια μοντέρνα αναφορά στις αποχρώσεις της μόδας των 40s. Ο αριθμός 75 κοσμεί το εμπρός φτερό και τα πλαϊνά πάνελ σε πιο σκούρο χρώμα, ενώ η ίδια απόχρωση υπάρχει και στην «γραβάτα» του εμπρός μέρους.



Παράλληλα, το ειδικό μοντέλο φέρει δερμάτινη σέλα σε γκρι χρώμα με ειδικές ραφές, γκρίζους τροχούς με «διαμαντάρισμα» και πολλά χρωμιωμένα τμήματα όπως τα εμβλήματα στην γραβάτα, την περίμετρο του οργάνου, το κάλυμμα της εξάτμισης, τους καθρέφτες και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη (στην GTS). H πίσω σχάρα φιλοξενεί μια τσάντα ιδιαίτερου κυκλικού σχήματος, που μιμείται το σχήμα της ρεζέρβας και είναι κατασκευασμένη επίσης από δέρμα. Ασφαλίζει στην σχάρα με μηχανισμό ταχείας απελευθέρωσης και φέρει ιμάντες ώμου για την μεταφορά της. Παράλληλα, το μοντέλο εξοπλίζεται με οθόνη 4,3 ιντσών τύπου TFT, αλλά και με το σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, Vespa MIA. Οι τυχεροί ιδιοκτήτες της νέας Vespa 75th θα αποκτήσουν παράλληλα και ένα «Welcome kit», το οποίο περιλαμβάνει ένα ιταλικό κασκόλ τύπου Jacquard, μια vintage πινακίδα Vespa, ένα προσωπικό βιβλίο κατόχου και 8 συλλεκτικά καρτ ποστάλ με εικόνες από τις 8 δεκαετίες ιστορίας της Vespa.

Οι επετειακές εκδόσεις της Vespa είναι άμεσα διαθέσιμες στο κατάστημα Piaggio Papalexandrakis στην Πειραιώς και σε περιμένουν να τις δεις από κοντά και να τις αποκτήσεις. Και μην ξεχνάς οτι με ένα κλικ στο www.papalexandrakis.com μπορείς να μάθεις τα πάντα για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα των Piaggio και Vespa και φυσικά να τα αποκτήσεις. Επίσης μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού θα βρείς μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ που θα κάνουν το scooter σου ξεχωριστό, είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη, όπως κράνη και γάντια, καθώς και μπλουζάκια, παντελόνια, φούτερ και άλλα για casual εμφανίσεις, ενώ δεν λείπουν και τα προσεκτικά επιλεγμενα είδη δώρων και gadgets για τους λάτρεις του Ιταλικού Group.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πειραιώς 82

104 35, Αθήνα

Τηλ.: 2105231741