Έρχεται το τρίτροχο Honda X-ADV;

Όχι, δεν είναι μόνο μια ψηφιακή απεικόνιση: Το X-ADV αναπτύσσεται ήδη σε τρίτροχη έκδοση, σύμφωνα με πληροφορίες! Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Οι Ιάπωνες συνάδελφοι μας προσπαθούν να «ψαρέψουν» πληροφορίες από τους εγχώριους κατασκευαστές μοτοσυκλετών και, αναζητώντας στοιχεία από την Honda, ισχυρίζονται ότι έπεσαν σε μέγα «λαυράκι»! Πιο συγκεκριμένα, η Big-H ετοιμάζει μια τρίτροχη εκδοχή του πασίγνωστου και πολύ επιτυχημένου X-ADV!

Όπως συνηθίζουν, οι illustrators του Young Machine δημιούργησαν μάλιστα την πρωτη ψηφιακή απεικόνιση ενός τέτοιου μοντέλου. Ωστόσο, αξίζει να δούμε τις λεπτομέρειες πίσω από την υπόθεση. Σύμφωνα λοιπόν με τα Ιαπωνικά μέσα, η Honda παρακολουθώντας τις κινήσεις της Yamaha, με την παρουσίαση του Niken και του 3CT Concept, αποφάσισε να προβεί σε πιο άμεσες κινήσεις προς τα οχήματα των 3 τροχών. Έτσι, παρά το ότι εδώ και χρόνια υπάρχει στα σκαριά ένα τρίτροχο Goldwing (σαν το Neowing Concept), η εταιρεία ξεκίνησε να αναπτύσσει και το X-ADV προσθέτοντάς του τρίτο τροχό.



Το νέο μοντέλο είναι, όπως λένε οι Ιάπωνες, σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και δεν θα φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με το X-ADV σε μηχανολογικό επίπεδο. Εξαιρείται φυσικά, το νέο εμπρός σύστημα, που θα φέρει ανάρτηση παραλληλογράμμου «τύπου ανεστραμμένου V», που θα εξασφαλίζει χειρισμό και αίσθηση, όπως τα υπόλοιπα τρίτροχα με δυνατότητα κλίσης. Μάλιστα, αναφέρεται ότι το μοντέλο αυτό θα κάνει ντεμπούτο προς το τέλος της χρονιάς!

Στόχος του φυσικά, αν υλοποιηθεί, θα είναι η εξασφάλιση μεριδίου σε μια αγορά που δείχνει να αναπτύσσεται –κυρίως σε επίπεδο trend-: Αυτή των τρίτροχων οχημάτων. Μένει μόνο να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα, καθώς στην θεωρία πρόκειται για μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα!
 

  • Δημήτρης

    Δεν κοιτάζει η HONDA να προσθέσει καμιά δεκαριά αλογάκια στο ψοφίμι το X Adv,(και το NCX)θέλει και τρίτροχο !!!