Επιστροφή της IP στο MotoGP μαζί με την Gresini
Επιστροφή της IP στο MotoGP μαζί με την Gresini
  • Επιστροφή της IP στο MotoGP μαζί με την Gresini
  • Επιστροφή της IP στο MotoGP μαζί με την Gresini

Επιστροφή της IP στο MotoGP μαζί με την Gresini

Η IP Gruppo api , η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών καυσίμων και μεταφορών της Ιταλίας, επιστρέφει στην σκηνή του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας με την ομάδα Gresini Racing

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

Οδηγοί της Gresini οι Marc και Alex Marquez

Μεγάλη επιστροφή για την ιστορική ιταλική εταιρεία, και επέλεξε τους αδερφούς Marquez και το γαλάζιο της ομάδας Gresini Racing MotoGP για την μεγάλη επανεμφάνισή της στην παγκόσμια σκηνή. Η IP που είναι αμιγώς ιταλική εταιρεία, θα είναι παρούσα στα πλαϊνά fairings των Demosedici με τα νούμερα 73 και 93, στα μανίκια των οδηγών Alex και Marc, όπως επίσης και στα pit-box, τα φορτηγά και στον χώρο φιλοξενίας της Ομάδας.
Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ IP και Gresini Racing MotoGP θα διαρκέσει τρία χρόνια, ένδειξη μεγάλης εμπιστοσύνης για ένα έργο που υπόσχεται να είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

UGO BRACHETTI PERETTI – ο Πρόεδρος της IP Grouppo api

«Η IP επιστρέφει για να υποστηρίξει τον ιταλικό αγωνιστικό μοτοσυκλετισμό σε όλο τον κόσμο. Στον πρόσφατο εορτασμό των ενενήντα χρόνων της εταιρείας, θυμηθήκαμε την πολύ στενή σχέση που συνδέει τον Όμιλό μας με τους μεγάλους Ιταλούς αναβάτες, τις ομάδες και τις νίκες τους στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Με το ίδιο πνεύμα θα είμαστε δίπλα στην ομάδα των Gresini με τη φιλοδοξία να την συνοδεύσουμε σε νέα σπουδαία αθλητικά αποτελέσματα. Η μοτοσικλέτα είναι θάρρος και αφοσίωση, αλλά και τεχνική και ταλέντο: θα μοιραστούμε με όλους τους φιλάθλους την ενέργεια των συναισθημάτων που θα μπορέσει να μας δώσει αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NADIA PADOVANI – Ιδιοκτήτης της ομάδας GRESINI RACING

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας τριετούς συνεργασίας μεταξύ της IP και της Gresini Racing MotoGP. Η api Group είναι μια ιστορική ιταλική εταιρεία με επικεφαλής την οικογένεια Brachetti Peretti που την ίδρυσε το 1933 και η οποία ήταν χορηγός στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας τη δεκαετία του 1960. Το 2024 είναι επομένως μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της IP στους αγώνες μετά από πολύ καιρό, και προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της επιστροφής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Ugo Brachetti Peretti για την εμπιστοσύνη του στα έργα μας και για την επιλογή της Gresini Racing ως συνεργάτη σε αυτή την ιστορική στιγμή του Ομίλου.»