Αυτό είναι το Yamaha R15M, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Εντοπίστηκε το Yamaha R15M στο εξωτερικό!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και… R125M; Η Yamaha φαίνεται πως ετοιμάζει M εκδόσεις και για τα μικρά σπορ μοντέλα της, καθώς ήδη το πρώτο εμφανίστηκε.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Φαίνεται πως η Yamaha έχει σκοπό να διευρύνει το «οπλοστάσιο» μοντέλων της, τουλάχιστον για αγορές όπως η Ινδία και λοιπές της Ασίας. Πιο συγκεκριμένα, στην Ινδία εμφανίστηκαν φωτογραφίες του R15M, ήτοι μιας «ανώτερης» έκδοσης της γνωστής σπορ μοτοσυκλέτας. Η μοτοσυκλέτα φαίνεται να στολίζεται από τον γνωστό χρωματικό συνδυασμό του ασημί, του μπλε και του μαύρου, που η Yamaha δημιούργησε για το R1M του 2016.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό, ότι η Yamaha ετοιμάζει να φέρει τα «M» χρώματα και τις ανάλογες εκδόσεις, και στα μικρότερα μοντέλα της σειράς M; Δεν αποκλείεται, θα λέγαμε εμείς και ειδικά αν η εταιρεία θέλει να επιτεθεί εντονότερα στην κατηγορία.
 
Μάλιστα, με την γκάμα να έχει αποκτήσει ήδη ένα νέο μέλος, δηλαδή το R7 και να αναμένεται να αποκτήσει και το R9, δεν θα μας φαινόταν παράξενη η προσφορά M εκδόσεων σε όλη την γκάμα των R μοντέλων! Μένει ωστόσο να δούμε και επισήμως τι θα γίνει: Η EICMA έρχεται, μαζί της και οι παρουσιάσεις των νέων μοτοσυκλετών και πιθανότατα θα έχουμε και την απάντηση.
 
Πως θα σας φαινόταν μια τέτοια επιλογή; Οι «εκδόσεις» στις μοτοσυκλέτες έχουν την τιμητική τους και πολλές φορές κλέβουν την παράσταση από το βασικό μοντέλο, έλκοντας περισσότερο κόσμο στις μοτοσυκλέτες. Φυσικά πάντα κοστίζουν το κάτι παραπάνω… Πιστεύετε ότι το αξίζουν;

(Πηγή: GPOne, Revnitro)
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »