Με μία πλήρη σειρά πρόσθετων, η Motul αναλαμβάνει τη λίπανση και τον καθαρισμό του κινητήρα, ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Δείτε τηv πλήρη γκάμα προϊόντων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του.

    MOTUL ADDITIVES

    Κινητήρας σε άριστη κατάσταση με πρόσθετα Motul

    Θέλετε να παίρνετε τα μέγιστα από τον κινητήρα σας; Η Motul παρέχει μία πλούσια γκάμα πρόσθετων που μπορεί να τον διατηρήσει σε υπεράριστη κατάσταση. Η λίπανση, η προστασία και ο καθαρισμός των κινούμενων μερών γίνεται πλέον πιο αποτελεσματικά από ποτέ.



    Η πλήρης σειρά αποτελείται από 6 διαφορετικά πρόσθετα, όπου το καθένα επιτελεί και ένα συγκεκριμένο έργο, όπως για παράδειγμα το «Stabilizer» που είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις περιστασιακής οδήγησης, μιας και αναλαμβάνει τη συντήρηση της βενζίνης για την προστασία από τα φαινόμενα οξείδωσης. Η Motul δίνει λύση και στην απομάκρυνση των επικαθήσεων προσφέροντας το «Engine Clean Moto», το οποίο απομακρύνει τα κατάλοιπα που δημιουργούνται από τα υποπροιόντα της καύσης και επαναφέρει την συμπίεση του κινητήρα.



    Λύση προσφέρεται και στις περιπτώσεις που παρουσιάζονται διαρροές λαδιού, με το πρόσθετο «Engine Oil Stop Leak» να διατηρεί τις φλάντζες του κινητήρα εύκαμπτες και να σταματά τη διαρροή. Εννοείται πως είναι συμβατό με όλες τις κατηγορίες λιπαντικών. Για το σύστημα τροφοδοσίας του κινητήρα, η Motul προσφέρει το «Fuel System Clean Moto», το οποίο καθαρίζει το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και εξουδετερώνει τις συγκεντρώσεις νερού και υγρασίας από το σύστημα τροφοδοσίας, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η εκκίνηση του κινητήρα, κυρίως σε χαμηλές θερμοκρασίες.



    Πέρα από την καλή λειτουργία του κινητήρα, η Motul προσφέρει κορυφαία πρόσθετα και για την καλή λειτουργία του κυκλώματος ψύξης, με το «Radiator Clean» να βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλώματος ψύξης απομακρύνοντας κατάλοιπα και το «Radiator Stop Leak» να διορθώνει μικρές ρωγμές και διαρροές από τις σωληνώσεις ή το ψυγείο.



    Με τα συγκεκριμένα πρόσθετα, λοιπόν, είναι εφικτή η διατήρηση του κινητήρα, του συστήματος ψύξης και τροφοδοσίας σε εξαιρετική κατάσταση.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)