Με τα λιπαντικά 300V Factory Line, η Motul δίνει έμφαση στην αύξηση της ισχύος αλλά και στη μέγιστη προστασία του κινητήρα. Γνωρίστε τις κορυφαίες καινοτομίες τους, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Ester Core, που προσφέρει κορυφαία λίπανση.

    MOTUL 300V

    Η σειρά 300V Factory Line της Motul προορίζεται για όσους θέλουν να πάρουν τα μέγιστα από την μοτοσυκλέτα τους. Πρόκειται για λιπαντικά που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μείωση των εσωτερικών τριβών μεταξύ των κινούμενων μερών, αλλά και στην προστασία του κινητήρα μιας και διατηρούν τις κορυφαίες λιπαντικές ιδιότητες ακόμα και σε αυξημένη θερμοκρασία.

    Μάλιστα, σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν σε αγωνιστικό κινητήρα Suzuki GSX-R 1000cc διαπιστώθηκε μία αύξηση της ισχύος κατά 2,5 ίππους συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, σε παρόμοιες δοκιμές προέκυψε και αύξηση της ροπής στρέψης κατά 2,5% συγκριτικά με την προηγούμενη σειρά 300V.




    Σήμα κατατεθέν της ολοκληρωμένης σειράς 300V Factory Line είναι η τεχνολογία Ester Core, η οποία συνδυάζει υψηλής ποιότητας συνθετικά βασικά λάδια με ένα καινοτόμο πακέτο πρόσθετων στοιχείων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού όχι μόνο υπερκαλύπτονται οι προδιαγραφές των κατασκευαστών, αλλά παρατηρείται και χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού.

    Κορυφαίες ιδιότητες λίπανσης και προστασίας
    Όλα τα λιπαντικά της σειράς 300V Factory Line αξιολογούνται σε δοκιμές ως προς την προστασία γραναζιών, ένα τεστ που γίνεται στο Κέντρο Ερευνών FZG. Σε αυτού του είδους τις δοκιμές αξιολογείται η προστασία που παρέχει το λιπαντικό στις επιφάνειες των γραναζιών κιβωτίου. Τα γρανάζια περιστρέφονται με συνεχώς αυξανόμενο φορτίο και στο τέλος πραγματοποιείται έλεγχος φθοράς.





    Τα λιπαντικά 300V Factory Line της Motul διατίθενται σε μεγάλη γκάμα ιξώδους, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε μοτοσυκλέτας. Για παράδειγμα υπάρχει 100% συνθετικό αγωνιστικό λιπαντικό «300V FACTORY LINE ROAD RACING» για τετράχρονους κινητήρες, ενώ δεν απουσιάζουν και οι επιλογές για 2χρονες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, όπως το «800 2T FACTORY LINE OFF ROAD».


     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)