Bridgestone - Battlax S22

    Για όσους αναζητούν τα μέγιστα από την sport μοτοσυκλέτα τους, η εταιρεία Bridgestone προσφέρει το ελαστικό Battlax Hypersport S22, το οποίο αποτελεί την αναβαθμισμένη εκδοχή του S21 και αποδεικνύεται βελτιωμένο σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εξέλιξη της γόμας προκειμένου να επιτυγχάνεται κορυφαία συμπεριφορά σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

    Πιο συγκεκριμένα, το S22 της Bridgestone διακρίνεται για την αυξημένη πληροφόρηση που παρέχει στον αναβάτη τη δυνατότητα να αναζητήσει τα δικά του όρια, αλλά και της μοτοσυκλέτας του. Η νέα σύνθεση της γόμας έχει σαν αποτέλεσμα κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε οδόστρωμα, επιτρέποντας κατά 15% ταχύτερη στροφή στο βρεγμένο. Αναλυτικότερα, οι μετρήσεις στη διάρκεια δοκιμών έδειξαν κατά 1,2% ταχύτερο γυρολόγιο σε στεγνό οδόστρωμα και κατά 5% στο βρεγμένο.




    Οι
    βελτιώσεις που αναφέραμε επιτεύχθηκαν κυρίως με την εφαρμογή μίας γόμας με νέα σύνθεση που διαφοροποιείται στην επιφάνεια του ελαστικού. Το κέντρο του πέλματος είναι πιο σκληρό, ενώ η πλευρική περιοχή μαλακότερη, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη πρόσφυση χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Ταυτόχρονα, η νέα σύνθεση αποτελείται από βελτιστοποιημένη ένωση ρητίνης και αυξημένη κατά 25% ένωση πυριτίου. Εννοείται ότι αλλαγές υπήρξαν και στη σχεδίαση των αυλακώσεων του πέλματος, με νέες γωνίες που καθιστούν πιο αποτελεσματική την αποστράγγιση του νερού.

    Το ελαστικό Battlax Hypersport S22 υπόσχεται μέγιστη πρόσφυση, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερότητα ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, ενώ είναι διαθέσιμο σε μία ευρεία γκάμα διαστάσεων. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Bridgestone.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)