Dunlop - Mutant

    Κυρίαρχος σε όλες τις συνθήκες

    Το νέο Mutant της Dunlop είναι τo πρώτο crossover ελαστικό παγκοσμίως με hypersport επιδόσεις, κορυφαία πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετική χιλιομετρική αντοχή. Για να το καταφέρει αυτό συνδυάζει αρμονικά στοιχεία από sport, supermoto, roadster και adventure ελαστικά, με στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της κατηγορίας crossover μοτοσυκλετών. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει γνωρίσει εντυπωσιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια και η Dunlop δημιούργησε ένα ελαστικό που ταιριάζει ιδανικά σε αυτές τις μοτοσυκλέτες και μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις οδηγικές και καιρικές συνθήκες.

    Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις του Dunlop Mutant.

    Ο σκελετός του Mutant είναι κατασκευασμένος από υφάνσιμη τεχνητή ίνα (Rayon Ply) και προσφέρει προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, μεγάλη χιλιομετρική απόδοση αντίστοιχη ενός sport touring ελαστικού, σύντομο χρόνο προθέρμανσης και αυξημένη αντοχή. Η τεχνολογία DFF (Dynamic Front Formula) στο εμπρός ελαστικό εξασφαλίζει hypersport επιδόσεις και εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, ενώ η τεχνολογία Multi-tread (MT) προσφέρει αυξημένη πρόσφυση στις στροφές. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί το τέλειο ελαστικό για τις μοτοσυκλέτες crossover μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης.



    Με τις τεχνολογίες M+S και το πυρίτιο στο μείγμα πέλματος, το Mutant, διατηρεί την υψηλή απόδοσή του ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, παρέχοντας εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο ή κρύο οδόστρωμα, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως εποχής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια crossover μοτοσυκλέτα θα χρειαστεί να περάσει από κάθε είδους δρόμο, ακόμα και χωματόδρομο, οπότε το ελαστικό θα πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει. Η ειδικά μελετημένη χάραξη του Mutant, που συνδυάζει στοιχεία από βρόχινα αγωνιστικά ελαστικά και ελαστικά supermoto, του επιτρέπει να κινηθεί με άνεση στο χώμα παρέχοντας την απαραίτητη πρόσφυση και εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά στον αναβάτη.

     

    40 ευρώ επιστροφή χρημάτων

    Αγόρασε ένα σετ ελαστικών Mutant και κέρδισε 40 ευρώ επιστροφή χρημάτων με την cashback ενέργεια “More Grip. For Less Money”.  Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 15 Απριλίου έως 31 Μαϊου 2021. Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)