Η οικογένεια Scrambler υποδέχεται ένα μέλος στη γκάμα της. Το διθέσιο Scrambler Nightshift φωτίζει τους δρόμους με μια λάμψη κλασικού στιλ, μια εκρηκτική αίσθηση Café Racer και custom λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Ducati Scrambler Nightshift

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η νέα  έκδοση του Ducati Scrambler στα 800 κυβικά ονομάζεται Nightshift. Χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι το Aviator Grey χρώμα, που συνάδει με τον στόχο της εταιρείας να θέσει τη νέα Scrambler Nightshift ως την «σοφιστικέ» επιλογή του αναβάτη που θέτει το στυλ σε πρώτο πλάνο.
 
Η σέλα του μοντέλου είναι επίπεδης σχεδίασης κάνοντας άμεση αναφορά στα Café Racer μοντέλα, ενώ το φαρδύ ευθύγραμμο τιμόνι είναι ευγενική χορηγία από το 1100 Sport Pro και φιλοξενεί καθρέφτες bar-end.
Το πίσω φτερό έχει αφαιρεθεί, θυμίζοντας αρκετά flat track μοντέλα και πλαινά number plates με το λογότυπο Scrambler Ducati κοσμούν τη σιλουέτα της νέας Nightshift. Παράλληλα, η νέα Scrambler Nightshift είναι εξοπλισμένο με πρόσθετες αισθητικές λεπτομέρειες όπως Full LED φωτισμό ακόμα και στα προειδοποιητικά φλας.

Στην καρδιά της νέας Scrambler βρίσκεται ένας αερο-ελαιόψυκτος V2 των 90 μοιρών κινητήρας ο οποίος αποδίδει 75 ίππους στις 8.250σαλ. και μέγιστη ροπή 6,9Kgm στις 5.750σαλ, καλύπτοντας φυσικά τις προδιαγραφές Euro 5, ενώ τα διαστήματα των service είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, κάθε 12.000χλμ. ή κάθε 12 μήνες. Η 2 σε 1 εξάτμιση με τη διπλή απόληξη του τελικού, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη νέα Nightshift . Το κιβώτιο είναι εξατάχυτο, ενώ ο APTC συμπλέκτης είναι υγρός πολύδισκος και μονόδρομος για ομαλή λειτουργία στα απότομα κατεβάσματα των ταχυτήτων.

Το πλαίσιο της νέας Scrambler; Ατσάλινο χωροδικτύωμα φυσικά. Σχεδιασμένο για ευελιξία τόσο σε αστικό περιβάλλον, όσο και σε επαρχιακό «στριφτερό» δρόμο. Το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.445χλστ. και συνηγορεί στην σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες. Στις αναρτήσεις το λόγο έχει η Kayaba, με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41χλστ. μπροστά, κι ένα μονό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση πίσω.
 
Τα φρένα είναι της Brembo και αποτελούνται από δίσκους, 330 χλστ. μπροστά και 245 χλστ. πίσω, με τετραπιστονη και μονοπίστονη δαγκάνα αντίστοιχα. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 22 λίτρα και το συνολικό βάρος αγγίζει τα 242 κιλά. Όπως και στο Icon, oι ακτινωτοί τροχοί έχουν διάσταση 18 ιντσών μπροστά και 17 πίσω και τυλίγονται από ελαστικά Pirelli MT60, κατάλληλα για χρήση σε άσφαλτο και χωματόδρομους.


Η νέα Ducati Scrambler Nightshift τιμολογείται στα 11.400 ευρώ.
  
 

Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης