Green Revolution Pusa

  Green Revolution Pusa

  Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

  Η εξέλιξη του μοντέλου που είδαμε για πρώτη φορά το 2019 είναι γεγονός και πλέον το Pusa έρχεται το 2022 με σχεδόν 40% πιο δυνατό κινητήρα της κορυφαίας στο είδος QS, με την ισχύ του να φτάνει στα 5.500 Watt. Αυτό φυσικά παρασύρει και τις επιδόσεις προς τα πάνω με την τελική πλέον να αγγίζει τα 90 χιλιόμετρα την ώρα.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


   Αναβαθμισμένη είναι και η μπαταρία με 30% μεγαλύτερη χωρητικότητα, που φτάνει τα 52Ah με την αυτονομία να εκτοξεύεται στα 150 χιλιόμετρα. Η νέα μπαταρία προέρχεται από την CATL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία προμηθεύει την TESLA. Το νέο μοντέλο διαθέτει δισκόφρενα μπρος – πίσω και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για καλύτερο φρενάρισμα ακόμα και σε ολισθηρό οδόστρωμα.

  Έχει εργοστασιακή εγγύηση 8 χρόνια ή 80.000 χιλιόμετρα και διάρκεια ζωής 3.000 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Να θυμίσουμε ότι μια φόρτιση από το 50% στο 100% μετράει σαν μισός κύκλος. Πλήρης κύκλος φόρτισης υπολογίζεται αν η μπαταρία φορτίσει από κάτω του 20% έως πάνω από 98%. Αυτό σημαίνει ότι αν φορτίζεται πλήρως σε καθημερινή βάση, αντέχει τουλάχιστον 8 χρόνια, γεγονός που την καθιστά ιδανική και για επαγγελματική χρήση. Είναι αποσπώμενη για γρήγορη αλλαγή ή φόρτιση σε εσωτερικό χώρο και πιο ελαφριά καθότι χρησιμοποιεί υλικά 5ης γενιάς. Συνοδεύεται από φορτιστή 8Α για ακόμα ταχύτερη φόρτιση. Επίσης υπάρχει και η έκδοση Pusa Delivery,κατάλληλη για επαγγελματίες διανομείς.

  Οι τιμές του Green Revolution Pusa ξεκινούν από τα 4.250 ευρώ.

  Τιμή με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ: 3.565 ευρώ

  Pusa Delivery Τιμή με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ:3.775 ευρώ