Είναι αυτό το ηλεκτρικό scooter της KTM;

Φωτιά έχουν πάρει οι φήμες για είσοδο της KTM στην κατηγορία των ηλεκτρικών scooter με τα σκίτσα που βγήκαν στη δημοσιότητα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η Αυστριακή εταιρεία κάνει συνεχώς προσθήκες στη γκάμα της τον τελευταίο καιρό, αλλά τα σημαντικότερα μοντέλα που περιμένουμε είναι ίσως τα ηλεκτρικά με την KTM να έχει ήδη ανακοινώσει ότι θέλει να μπει στον χώρο της αστικής μετακίνησης. Σε συνεργασία με τη Bajaj αναμένουμε μια γκάμα οχημάτων μηδενικών ρύπων, η οποία όμως θα περιλαμβάνει και κάποια μοντέλα υψηλών επιδόσεων, μέσα στο 2022.

Το πρώτο ίσως από αυτά, θα είναι ένα ηλεκτρικό scooter που μπορεί να μοιάζει με το σκίτσο που έχει δημοσιευτεί στο Αυστριακό περιοδικό Motorrad-Magazin, αν και δεν πρόκειται για επίσημη εικόνα. Το 2013 στο Tokyo Moto Show είχαμε δει το project E-Speed της KTM (επάνω εικόνα) και το συγκεκριμένο σκίτσο μας δίνει μια ιδέα του πως θα μπορούσε να εξελιχθεί, διατηρώντας την αιχμηρή αισθητική της KTM.

Ένα ηλεκτρικό scooter θα άνοιγε νέες πόρτες στην αγορά για την KTM, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές και θα είναι βασισμένο στο Chetak της Bajaj, που έκανε την εμφάνισή του στην Ινδία την περασμένη χρονιά.