• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
EMW Portable/1000: Ηλεκτρικό με 23 ευρώ το μήνα

EMW Portable/1000: Ηλεκτρικό με 23 ευρώ το μήνα

Το να αποκτήσεις ένα οικολογικό και πρακτικό μέσο μετακίνησης είναι πιο εύκολο από ποτέ, αφού κάνεις δικό σου ένα EMW Portable/1000 σε έως και 60 δόσεις.

EMW: Ο ορισμός του ηλεκτρικού μοτοποδηλάτου!

Το οδηγείς ακόμα και χωρίς δίπλωμα


Στο κέντρο του πίσω τροχού έχουμε ηλεκτροκινητήρα 800 Watt με μέγιστη στιγμιαία ισχύ 1000 Watt. Υπάρχουν τρία mode λειτουργίας που διαφοροποιούν την απόκριση στο γκάζι και περιορίζουν την τελική ταχύτητα στα 25, 35 και 45 χλμ. / ώρα αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι το Portable/1000 C45 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, ενώ υπάρχει διαθέσιμο σε έκδοση με τελική 25 χλμ. / ώρα (Portable/1000 C25), που μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα από αναβάτες άνω των 16 ετών. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου, η οποία βρίσκεται κάτω από τη σέλα και προσφέρει αυτονομία κοντά στα 70 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το mode με τη μέγιστη τελική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ντουλαπάκι που κλειδώνει


Το Portable/1000 είναι ένα μαζεμένων διαστάσεων ηλεκτρικό μοτοποδήλατο με φρέσκια εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητο. Στο εμπρός μέρος το σχεδόν τετράγωνο φωτιστικό σώμα έχει φώτα ημέρας περιμετρικά και έναν προβολέα στο κέντρο, ενώ το μικρό μασκάκι από πάνω συμπληρώνει ιδανικά το σύνολο. Είναι φυσικά τεχνολογίας LED, όπως τα φλας και το πίσω φώς. Στο εμπρός μέρος, κάτω από τον προβολέα έχουμε ένα ευρύχωρο ντουλαπάκι που κλειδώνει και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά μικροαντικείμενα. Στην ποδιά υπάρχει γάντζος, ενώ ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από συναγερμό, κεντρικό και πλαϊνό σταντ.  

Αποπληρωμή έως και 60 δόσεις

Το Portable/1000 κοστίζει 1.790 ευρώ, ενώ με επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» πέφτει στα 1.357 ευρώ. Η απόκτησή του είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς η εξόφληση μπορεί να γίνει σε έως 60 δόσεις.   

Το οδηγείς ακόμα και χωρίς δίπλωμα
Με LED φωτισμό και ντουλαπάκι που κλειδώνει
Αποπληρωμή έως και 60 δόσεις
Έχεις ακόμα ενστάσεις για τα ηλεκτρικά; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »