Οι εξωτικές Ducati φέτος δεν θα παρουσιαστούν στην EICMA - όπως και μοντέλα από άλλες εταιρείες.

Οι εξωτικές Ducati φέτος δεν θα παρουσιαστούν στην EICMA - όπως και μοντέλα από άλλες εταιρείες.

EICMA 2021: Εκτός η Ducati - Λίγες αλλά ηχηρές απουσίες

Πριν λίγες ώρες, η EICMA δημοσίευσε την λίστα των μαρκών που θα συμμετάσχουν, από τον κόσμο των δύο τροχών.

Η 78η έκθεση του Μιλάνου έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες από κάθε άλλη φορά, καθώς τοποθετεί στην «ομπρέλα» της όλα τα οχήματα των δύο τροχών (ακόμα και ποδήλατα και μέσα εναλλακτικής μετακίνησης), ενώ δεν κρύβει την αισιόδοξη διάθεση για την πορεία του τομέα, αλλά και της πραγματικότητας εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο η φετινή έκθεση σημαδεύεται από ηχηρές απουσίες κατασκευαστών, οι οποίοι επέλεξαν να αλλάξουν δρόμο και προσέγγιση.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Θα λείπουν BMW, KTM Group, Harley, ακόμα και η Ducati!

Από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα, από το 2020, τόσο η BMW όσο και η KTM ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τις φυσικές εκθέσεις, με την BMW μάλιστα να λέει ότι θα επανεξέταζε εν γένει την συμμετοχή της σε εκθέσεις όπως η Intermot και η EICMA και θα παρουσίαζε τα νέα της μοντέλα, με δικές της επικοινωνίες. Φέτος, απούσα θα είναι και η Ducati, η κορωνίδα της Ιταλικής μοτοβιομηχανίας, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει την World Premiere της για το 2022 και παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα ηλεκτρονικά. Παράλληλα, την μη συμμετοχή τους επιβεβαίωσαν και η Harley-Davidson αλλά και το Nolan Group, η Caberg και η Arai!
 

Έχει μέλλον η φυσική έκθεση;

Τόσο η ίδια η EICMA, όσο και οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν, έχουν τονίσει σε κάθε ευκαιρία, την σημασία που έχει η εμπειρία «από κοντά» για έναν μοτοσυκλετιστή: Οι αναβάτες θέλουν να δουν, να αγγίξουν, να καβαλήσουν τα νέα μοντέλα και να μην τα χαζεύουν απλά σε μια οθόνη, περιμένοντας τα στις αντιπροσωπείες. Εσείς τι πιστεύετε για αυτό; Ζούμε την αρχή του τέλους για την φυσική έκθεση ή τελικά, η πραγματική επαφή με τις νέες μοτοσυκλέτες θα επικρατήσει;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »