To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

EICMA 2019: Νέο Moto Morini X-Cape

Παρουσιάστηκε επίσημα το νέο Adventure μεσαίου κυβισμού της Moto Morini – Δείτε περισσότερα.

Η Moto Morini, στα πλαίσια της EICMA, παρουσίασε την νέα X-Cape μοτοσυκλέτα της, κάνοντας είσοδο στην Adventure κατηγορία. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που αναμένεται να κινήσει το ενδιαφέρον πολλών αναβατών, μιας και (από όσα γίνονται γνωστά) θα γίνει διαθέσιμο και σε έκδοση Α2.

Η X-Cape είναι μια μοτοσυκλέτα με καθαρά adventure εμφάνιση, που θυμίζει περισσότερο enduro παρά τις μοντέρνες εκπροσώπους της κατηγορίας. Μάλιστα, τολμούμε να πούμε ότι μας θυμίζει και κάτι από μοτοσυκλέτες της περιόδου «τέλη 80-αρχές 90». Λεπτή και ψηλή σιλουέτα, μικρή ζελατίνα, απουσία «ρύγχους», μεγάλο ύψος από το έδαφος και ακτινωτοί τροχοί, μαζί με πολλές αιχμηρές λεπτομέρειες υπαινίσσονται δυναμισμό.

Το νέο X-Cape είναι δικύλινδρο κυβισμού 650 κ.εκ., υγρόψυκτο σε σειρά και φέρει κιβώτιο 6 ταχυτήτων, καμία άλλη πληροφορία όμως δεν γίνεται ακόμα διαθέσιμη. Από τις φωτογραφίες, θα λέγαμε ότι το μοτέρ θυμίζει μάλιστα, τον κινητήρα του Versys ή του 650MT της CFMoto, οπότε οι επιδόσεις ίσως είναι παραπλήσιες. Γίνεται ωστόσο γνωστό ότι η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη και σε έκδοση για κατόχους A2 διπλώματος.

Η X-Cape φέρει ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλιοστών εμπρός, πλήρως ρυθμιζόμενο, ενώ το πίσω αμορτισέρ ρυθμίζεται στην προφόρτιση και την απόσβεση επαναφοράς. Οι διαδρομές των αναρτήσεων ανέρχονται στα 160 και 135 χιλιοστά, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Οι τροχοί με ακτίνες θα είναι διαμέτου 19 και 17 ιντσών. Στα φρένα εμπρός, χρησιμοποιούνται 2 δίσκοι 300 χιλιοστών με 2πίστονες δαγκάνες, ενώ πίσω, ένας δίσκος 255 χιλιοστών αναλαμβάνει την επιβράδυνση.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει μια οθόνη 7 ιντσών για απεικόνιση των ενδείξεων, που θα συνδέεται με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Παράλληλα η μοτοσυκλέτα φέρει ζελατίνα ρυθμιζόμενη με ένα χέρι, πλήρη LED φωτισμό και σχάρα αποσκευών (στον προαιρετικό εξοπλισμό, θα διατίθενται και οι βαλίτσες αλλά και κάγκελα προστασίας και θερμαινόμενα γκριπ). Περιμένουμε και περισσότερα, προς το παρόν.
 

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΛΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ MOTOMORINI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.