Η Scrambler Ducati Club Italia

Η Scrambler Ducati Club Italia

Η Scrambler Ducati Club Italia

Η Scrambler Ducati Club Italia

Η Scrambler Ducati Club Italia

Η Scrambler Ducati Club Italia

Ducati Scrambler 1100: Ειδική έκδοση για το Scuderia Club Italia

Μια νέα εκδοχή της Scrambler Ducati 1100, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και της λέσχης Scuderia Club Italia, που θα γίνει διαθέσιμη σε αυστηρά περιορισμένο κοινό. Δείτε περισσότερα.

H Ducati, σε μια αποκλειστική συνεργασία με την λέσχη Scuderia Club Italia, δημιούργησε μια αποκλειστική νέα έκδοση της Scrambler 1100 που προορίζεται μόνο για τα μέλη της. Η ανάπτυξη της νέας μοτοσυκλέτας έλκει την έμπνευση της από την προηγούμενη συνεργασία της Ducati με την λέσχη, το 1995, όταν και δημιουργήθηκε η Monster 900 Club Italia.
 
Σύμφωνα με την Ducati, η νέα Scrambler 1100 Club Italia είναι η πιο «αποκλειστική» Scrambler που φτιάχτηκε ποτέ και φέρει μια πληθώρα αλλαγών και αξεσουάρ, βασιζόμενη στην κατασκευαστική βάση της Scrambler 1100 Sport PRO.
 
H εμφάνιση του μοντέλου είναι μοναδική, με ειδικά γραφικά και χρωματισμό, τα οποία συμπληρώνονται από μία σέλα από κόκκινο δέρμα από την Poltrona Frau, με το λογότυπο του Club Italia σκαλισμένο επάνω της, αλλά και με τις κόκκινες λεπτομέρειες στο ρεζερβουάρ το οποίο φέρει το λογότυπο Ducati  σχεδίασης Giugiaro. To πλαίσιο είναι επίσης βαμμένο σε μεταλλικό μπλε χρώμα, ενώ το υποπλαίσιο διατηρεί την απόχρωση αλουμινίου. Τα φτερά εμπρός και πίσω φέρουν την σημαία της Ιταλίας, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί. Τέλος, μια ειδική αλουμινένια πλακέτα στο πλαίσιο, αναγράφει τον μοναδικό σειριακό αριθμό κάθε μοτοσυκλέτας.
 
Η Ducati Scrambler Club Italia εξοπλίζεται και με άλλες βελτιώσεις, όπως τελικά εξάτμισης της Termignoni, τάπα ρεζερβουάρ από billet αλουμίνιο, φλας LED, μανέτες και δοχεία υγρών φρένων και συμπλέκτη, τάπες πλαισίου και μαρσπιέ επίσης από billet αλουμίνιο. Στον εμπρός προβολέα, έχει τοποθετηθεί προστατευτική γρίλια, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται και με θερμαινόμενα γκριπ.
 
Το Σάββατο 20 Ιουνίου, τα μέλη της λέσχης Club Italia είδαν σε αποκλειστικότητα την νέα έκδοση, ενώ οι παραδόσεις των παραγγελιών θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Με κάθε αγορά της έκδοσης Club Italia, η Ducati θα παράσχει 500 ευρώ στον αγώνα κατά του COVID-19 από την ίδια της την ενισχυτική δράση #raceagainstCovid, ενισχύοντας το νοσοκομείο S. Orsola της Bologna.