Ducati Monster S4R by BCR: Ωμότητα α λα café racer!

Η γνωστή έκδοση επιδόσεων της θρυλικής πλατφόρμας του Ducati Monster, S4R, πέφτει στα χέρια των BCR και γίνεται ακόμα πιο επιθετικό, στις φόρμες των καθαρόαιμων café racers. Απολαύστε…

H προσωνυμία S4R στόλιζε τα Ducati Monster από το 2003, όντας η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του πανέμορφου naked bike που έγραψε την δική του ιστορία. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Monster έχει εμπνεύσει αμέτρητους Customizers να δημιουργήσουν με βάση το μοντέλο και αυτή, είναι μια ακόμα δημιουργία εξ Αμερικής, από τον οίκο BCR ή αλλιώς, Benjie s Café Racer. Βάση της μοτοσυκλέτας, μία S4R του 2007.
 
Ο οίκος αποφάσισε να τονίσει την racing πλευρά της S4R και προχώρησε σε πλήρη στυλιστική αναθεώρηση του μοντέλου, με το minimal και την café racer αισθητική στο προσκήνιο. Το ρεζερβουάρ είναι ολοκαίνουργιο και κατασκευασμένο από αλουμίνιο από «λευκό καμβά», σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει ακριβώς στο πλάτος του trellis πλαισίου και να το αναδεικνύει στο προσκήνιο. Πάνω στο εκπληκτικό ρεζερβουάρ, βλέπουμε το παλιό λογότυπο της Ducati, φόρος τιμής στην ιστορία της μπολωνέζικης φίρμας.
 
Στο πίσω μέρος, η ουρά είναι ολοκαίνουργια, επίσης χειροποίητη που στηρίζεται σε ένα νέο custom υποπλαίσιο. Τα φωτιστικά σώματα πίσω αποτελούνται από κρυφά LED προκειμένου οι σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου να παραμείνουν καθαρές, ενώ οι εξατμίσεις είναι custom κατασκευές των ίδιων των BCR. Η σέλα είναι επίσης χειροποίητη και custom, ενώ ο πίσω κύλινδρος έχει αφεθεί επίτηδες σε κοινή θέα τονίζοντας τον μηχανολογικό δυναμισμό του συνόλου. Από την δεξιά πλευρά, ο ξηρός συμπλέκτης και οι ιμάντες των εκκεντροφόρων βρίσκονται επίσης σε κοινή θέα.
 
Το εμπρός φανάρι είναι φυσικά κυκλικό, στο πνεύμα του café racer, ενώ το μονό όργανο φέρει αναλογικό συνδυασμό ταχυμέτρου-στροφομέτρου και είναι ενσωματωμένο στο περίβλημα του προβολέα. Πως σας φαίνεται;