net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με το Monster 821, η Ducati αποχαιρετά τους αερόψυκτους V2 και από την οικογένεια των Τεράτων, η οποία πλέον μετρά ουσιαστικά μόνο δύο μοντέλα.

Η ιταλική μοτοσικλέτα επιτίθεται στις αισθήσεις του αναβάτη και κάνει απολαυστική ακόμη και την πιο βαρετή διαδρομή

Ήχος, δύναμη, σωστό πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα. Το 821 δείχνει να τα έχει όλα και αυτά το κάνουν ένα εξαιρετικό roadster.

Το τρομερό μπουμπουνητό που παράγει η εξάτμιση του Monster σου επιβάλλει να παίζεις με το γκάζι όπου και αν βρίσκεσαι!

Ducati Monster 821: To μεγάλο ΜΙΚΡΟ

Το νέο υγρόψυκτο 821 αποτελεί τη βάση στον κόσμο των ιταλικών Τεράτων, καθώς είναι το μικρότερο σε κυβισμό μοντέλο της γκάμας. Μικρότερο αλλά όχι μικρό και μάλλον το πιο ισορροπημένο Monster που έχουμε οδηγήσει.

 
+: Κινητήρας, φρένα, ήχος, χαρακτήρας
-: Έλλειψη δείκτη βενζίνης, μικρό κόψιμο τιμονιού
 
Τιμή: 12.100 ευρώ (Red), 12.350 ευρώ (Dust Grey), 12.900 ευρώ (Stripe)
 
Με το Monster 821, η Ducati αποχαιρετά τους αερόψυκτους V2 και από την οικογένεια των Τεράτων, η οποία πλέον μετρά ουσιαστικά μόνο δύο μοντέλα και κυβισμούς αλλά πολλές εκδόσεις. Το μικρό “821” ήρθε για να πάρει τη θέση του 696 και ακόμη περισσότερο του 796. Αυτό από πλευράς κυβισμού, γιατί σε επιδόσεις ξεπερνά ακόμη και το αερόψυκτο 1100 EVO. Το Monster συνεχίζει πιστά στην εξέλιξη του σχεδίου του Miguel Galluzi του σχεδιαστή που μας χάρισε το πρώτο Monster πριν από είκοσι και πλέον χρόνια.

Το 821 είναι, βέβαια, πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής. Με ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό οπλοστάσιο, έναν χαρισματικό κινητήρα και απαράμιλλη σχεδίαση το ιταλικό naked είναι εδώ για να γοητεύσει εκ νέου όλους εκείνους που ψάχνουν την επόμενη γυμνή μοτοσικλέτα τους αλλά μπορεί να θεωρούν το 1200 λίγο υπερβολικό. Αν μη τι άλλο, με το 821 η Ducati δείχνει να έχει βρει τη χρυσή τομή προσφέροντας οδηγική απόλαυση σε εύπεπτες δόσεις. Πάμε να το γνωρίσουμε από κοντά.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ