Οι 3 αγωνιζόμενοι της Ducati μπροστά από την πρώτη Monster που βγαίνει από την γραμμή παραγωγής.

Ducati Monster 2021: Μπαίνει στην παραγωγή

Με τις «ευλογίες» των Pecco Bagnaia, Enea Bastianini και Luca Marini, η νέα γενιά του Ducati Monster μπαίνει στην παραγωγή σηματοδοτώντας μια εντελώς νέα εποχή για το μοντέλο. Δείτε περισσότερα…

Το Ducati Monster άλλαξε ριζικά εμφάνιση και ύφος για το 2021, καθώς η παρουσίαση του Δεκεμβρίου σηματοδότησε την νέα εποχή για το θρυλικό «τέρας» από την Bologna. Με στόχο την προσέγγιση στον «πυρήνα διασκέδασης» που μπορεί να προσφέρει, το μοντέλο έρχεται με μεγάλες αλλαγές και, για πρώτη φορά στην ιστορία του, χωρίς το πλαίσιο-χωροδικτύωμα που συνδέθηκε άρρηκτα με αυτό, ενώ σχεδιαστικά ασπάζεται τις μοντέρνες γραμμές και την κεντρική οπτική συγκέντρωση των μαζών.
 
Τώρα, με επίσημο δελτίο, η Ducati μας ενημέρωσε ότι η παραγωγή του νέου Monster ξεκίνησε, ενώ οι παραδόσεις στους αντιπροσώπους της εταιρείας παγκοσμίως αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο.
 
Για την συγκυρία στο εργοστάσιο της Ducati βρέθηκαν οι αγωνιζόμενοι Pecco Bagnaia, Enea Bastianini και Luca Marini, οι οποίοι παρακολούθησαν την συναρμολόγηση της πρώτης Ducati Monster που βγήκε από την γραμμή παραγωγής. Παράλληλα, οι 3 αγωνιζόμενοι πέρασαν όλο το πρωί τους στο εργοστάσιο, έφαγαν στο εστιατόριο της εταιρείας και μίλησαν με τους εργαζόμενους της.
 
Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη των 3 αθλητών στο εργοστάσιο της Ducati: