• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ducati: Ετοιμάζει Monster SP;

Ducati: Ετοιμάζει Monster SP;

Σύμφωνα με έγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η γκάμα των Monter της Ducati θα εμπλουτιστεί με την κορυφαία μέχρι στιγμή έκδοση SP.

DUCATI: Desert X-όρμησε στην περιπέτεια!

Από τις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις των νέων Ducati.

7 νέα μοντέλα περιμένουμε το 2023 από τη Ducati, με τις επίσημες παρουσιάσεις τους να ξεκινούν από τις 2 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να απέχουμε σχεδόν ένα μήνα από αυτή την ημερομηνία και οι πληροφορίες μέχρι τώρα να έρχονταν με το σταγονόμετρο, αλλά πιστοποιητικά που έκαναν την εμφάνισή τους στην Αυστραλία δείχνουν ότι ένα Monster SP είναι μάλλον στα σκαριά. Η τελευταία γενιά του Moster έκανε την εμφάνισή της στην αγορά το 2021 και χαρακτηριστικό του ήταν το αλουμινένιο πλαίσιο που αντικατέστησε το ατσάλινο χωροδικτύωμα που χρησιμοποιούσαν οι προηγούμενες γενιές. Στο επίκεντρο της μοτοσυκλέτας έχουμε τον επιτυχημένο V2 Testastretta κινητήρα των 937 κυβικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περιμένουμε να δούμε βελτιώσεις εμφανισιακά, αλλά και στα περιφερειακά.

Η έκδοση SP αναμένουμε να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας των Monster και αν και δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, υποθέτουμε ότι θα έχει βελτιώσεις στον τομέα των φρένων και των αναρτήσεων με στόχο την πιο σπορ συμπεριφορά, ώστε να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ Monster και Streetfighter V2. Επίσης, δεν αποκλείεται το Monster SP να διαθέτει διάφορα διακοσμητικά κομμάτια από ανθρακονήματα και να έχει ιδιαίτερο χρωματισμό. Υπομονή λοιπόν μέχρι η Ducati να αποκαλύψει τα νέα της μοντέλα.

Από τις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις των νέων Ducati.
Το Monster SP λογικά θα ξεχωρίζει εμφανισιακά και έχει βελτιωμένες αναρτήσεις και φρένα.
Ποιο άλλο νέο μοντέλο θα θέλατε να δείτε από τη Ducati;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »