Επίδοση-ρεκόρ στις πωλήσεις παγκοσμίως, σημείωσε η Ducati.

Ducati: Έσπασε ρεκόρ πωλήσεων παρά την πανδημία

Το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της (!) κατέγραψε η Ducati, η οποία είδε αύξηση παγκοσμίως στο μερίδιο των μοντέλων της, παρά την περίπλοκη παγκόσμια κατάσταση. Δείτε περισσότερα…

Η Ducati δημοσίευσε πληροφορίες για τις επιδόσεις των πωλήσεων των μοτοσυκλετών της στο 3ο τρίμηνο του 2020, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν το καλύτερο όλων των εποχών για την Ιταλική εταιρεία! Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε, η Ducati πούλησε 14.694 μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο στο τρίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, με τις πωλήσεις κατά τον 9ο μήνα του 2020 να ανέρχονται σε 4.468.
 
Από τις μοτοσυκλέτες της Ducati, οι Panigale, Multistrada και Scrambler αναδείχθηκαν στις πιο επιτυχημένες σειρές, ενώ η Ducati αναγράφει ότι σημαντική αύξηση στις πωλήσεις κατέγραψαν οι αγορές της Κίνας, της Ελβετίας και της Γερμανίας, καθ όλη την διάρκεια του 2020. Ας μην παραβλέψουμε φυσικά και την ύπαρξη του κορωνοϊού, ο οποίος άλλαξε και αλλάζει πολύ τα δεδομένα της αγοράς και της κοινωνίας στον κόσμο.
 
Ο Claudio Domenicali, επικεφαλής της Ducati, δήλωσε για το γεγονός: «Παρά το ότι το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά, το 3ο τρίμηνο κατέγραψε την πιο θετική επίδοση όλων των εποχών. Τώρα η κατάσταση χειροτερεύει ξανά, δυστυχώς ακριβώς πριν την παγκόσμια πρεμιέρα μας για τα μοντέλα του 2021, στα οποία δουλέψαμε διαρκώς παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία. Πάλι είμαστε υποχρεωμένοι να επαναπροσδιορίσουμε τις μεθόδους και της διαδικασίες μας για να διατηρήσουμε υψηλό επίπεδο προσοχής στην ασφάλεια των εργαζομένων, των προμηθευτών και των συνεργατών μας. Ψηφιακές παρουσιάσεις, έξυπνη εργασία και video meetings αλλά και παρουσία στην εταιρεία μόνο όταν είναι αυστηρά απαραίτητο: Όλα με στόχο να εξυπηρετήσουμε τους Ducatisti σε όλο τον κόσμο με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο»