Διαθέσιμα τα Daytona Maverick 500 και SYM TL 508

Διαθέσιμα τα Daytona Maverick 500 και SYM TL 508

Δυο πολύ σημαντικά μοντέλα για την Ελληνική αγορά, τα Daytona Maverick 500 και SYM TL 508 είναι ετοιμοπαράδοτα στη Meis Motorbikes.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Meis Motorbikes ανήκει στο επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών SYM και Daytona και φροντίζει πάντα για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς έχοντας άμεσα διαθέσιμα τα πιο hot μοντέλα. Μεταξύ άλλων, αυτή την περίοδο θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα Daytona Maverick 500 σε μαύρο χρώμα και SYM Maxsym TL 508 σε μπλέ και μαύρο χρώμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Daytona Maverick 500
Τιμή: 6.645 ευρώ



To Daytona Maverick 500 αποτελεί την είσοδο της εταιρείας σε μια από τις ισχυρότερες κατηγορίες της αγοράς τα τελευταία χρόνια, τα Adventure, που δείχνουν να επεκτείνονται ασταμάτητα. Πηγή ισχύος του Maverick 500 αποτελεί ένας δικύλινδρος κινητήρας 500 κυβικών, που έχει ισχύ 46 ίππων και κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου LED, ενώ διαθέτει και φώτα ημέρας DRL. Το Maverick 500 φέρει επίσης πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα, ποδιά κινητήρα, χούφτες και διπλή παροχή ρεύματος στο εμπρός μέρος.
Οι τροχοί του είναι ακτινωτοί, διαμέτρου 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω, «ντυμένοι» με τα ελαστικά Metzeler Tourance, για χρήση 70% / 30% εντός και εκτός δρόμου αντίστοιχα. Οι αναρτήσεις παρέχονται από την Kayaba με το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι να είναι διαμέτρου 41 χιλιοστών. Στα φρένα, το Maverick 500 φέρει δαγκάνες της Nissin, με δίσκους 300 και 240 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το σύστημα ABS του μοντέλου είναι δύο καναλιών, με δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων από 3 διαφορετικούς χάρτες.

SYM Maxsym TL 508
Τιμή: 8.695 ευρώ



Η σχεδίαση του TL ξεχωρίζει με τις δυναμικές, αιχμηρές γωνίες που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του. Στο εμπρός μέρος έχουμε τον διπλό LED προβολέας με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας DRL και τα επίσης LED φλας που είναι χωνευτά στο φέρινγκ. Ο δικύλινδρος σε σειρά, υδρόψυκτος κινητήρας, αποδίδει 46 ίππους και διαθέτει ένα έμβολο αδράνειας που αποσβένει τους κραδασμούς για βελούδινη λειτουργία. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης βοηθά στη διατήρηση της πρόσφυσης όταν επιταχύνετε σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως βρεγμένο ή λασπωμένο οδόστρωμα.
Ο φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος των 37 λίτρων κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει 1 full face κράνος ή 2 τύπου Jet, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ακόμα keyless σύστημα ελέγχου, ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, αυτόματο χειρόφρενο με τη χρήση του πλαϊνού σταντ και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων 4 θέσεων. Στη θέση του πίνακα οργάνων βρίσκεται μια κεντρική έγχρωμη TFT LCD οθόνη 4.5” με αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας και 3 εξατομικευμένα θεματικά interfaces. Στο δεξί τμήμα υπάρχει ακόμα μια έγχρωμη οθόνη με ενδείξεις τάσης μπαταρίας, ρολόι, θερμοκρασίας περιβάλλοντος, στάθμης βενζίνης, μερικό και ολικό χιλιομετρητή.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »