O Maverick Vinales

Δεν θα τρέξει στο Texas ο Maverick Vinales

Λόγω πένθους για τον 15χρονο ξάδερφο του. Την απόσυρση του από τον αγώνα του Texas για τα MotoGP ανακοίνωσε ο Maverick Vinales και η Aprilia.

Μετά από το δυστύχημα του περασμένου Σαββάτου στα WSSP, που στοίχισε την ζωή στον Dean Berta Vinales, ο ξάδερφος του Maverick αποφάσισε να μην συμμετάσχει στον επερχόμενο αγώνα του Texas, στις ΗΠΑ. O Maverick και η Aprilia προέβησαν στις ανάλογες ανακοινώσεις, πριν λίγες ώρες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Συγκεκριμένα, η επικοινωνία έλεγε: «Ο Maverick Vinales δεν θα βρίσκεται στην σχάρα εκκίνησης στο Grand Prix Αμερικής, προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα στην πίστα του Austin. Λιγότερο από μία εβδομάδα πέρασε από το δυστύχημα του Dean Berta Vinales, ξάδερφου του Maverick και δεν είναι αρκετός χρόνος για να έχει κανείς ξανά ηρεμία που χρειάζεται για τον αγώνα. Ο Maverick, με την πλήρη και άνευ όρων υποστήριξη της Aprilia Racing, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στο ταξίδι γνωριμίας του με την μοτοσυκλέτα και την ομάδα του».
 
«Ολόκληρη η ομάδα της Aprilia Racing υποστηρίζει την απόφαση και στέκεται στο πλευρό του Maverick και των αγαπημένων του. Θα υπάρξει άλλη στιγμή και άλλοι αγώνες για να επιστρέψουμε στο υποσχόμενο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί, ένα ταξίδι που πρέπει να έχει καθολικό σεβασμό στους ανθρώπους του και στα συναισθήματα τους.» συμπλήρωσε η ομάδα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »