• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Daytona Monster 125: Τέρας οικονομίας

Daytona Monster 125: Τέρας οικονομίας

Το νέο Daytona 125 έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυνατά του όπλα την οικονομία καυσίμου, την ευελιξία και την ευκολία χρήσης, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

DAYTONA: ELECTRIC Diva 125e Κομψή γοητεία!

DAYTONA: G155 ZONTES η τέχνη συναντά τηνμοτοσυκλέτα.

Μεγάλη οικονομία καυσίμου με κατανάλωση μόλις 2,3 λίτρα


Το μικρό «τέρας» της Daytona είναι έτοιμο να τα βάλει με όλους και με όλα στη μάχη της καθημερινής αστικής μετακίνησης. Το Monster εξοπλίζεται  με έναν αερόψυκτο, 2βάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα 124κ.εκ, με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων και μέγιστη ιπποδύναμη 11 ίππων στις 9.000 στροφές με 9 Nm ροπής στις 7.500 στροφές. H τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και η εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα. Απολαυστικός στη λειτουργία του, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, μόλις 2,3 L/100km (WMTC3) η οποία σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 18.8 λίτρων μπορεί να προσφέρει αυτονομία 750 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ολοκαίνουριο Monster 125 έρχεται πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά


Ο νέος εμπρόσθιος προβολέας LED προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό και ξεχωρίζει από τα αιχμηρής σχεδίασης DRL φώτα που εκτείνονται κάθετα στο φωτιστικό σώμα ενώ το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τα υψηλής απόδοσης LED φώτα και από τις ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη με την αποσπώμενη σχάρα κράματος αλουμινίου. Η πρόσβαση στο έδαφος γίνεται εύκολα με το ύψος σέλας να βρίσκεται μόλις στα 780χιλ. από το έδαφος,  ενώ ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο και LCD οθόνη που παρέχει πλήθος ευανάγνωστων πληροφοριών.

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία πέδησης CBS


Οι αναρτήσεις του  αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, διαδρομής 120mm και διαμέτρου 32mm και διπλά ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ, με διαδρομή 64mm και διάμετρο 35mm πίσω. Οι αναρτήσεις σε συνδυασμό με τους τροχούς 17 ιντσών προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς στον αναβάτη, ενώ το σχετικά κοντό μεταξόνιο 1.310mm, προσδίδει στο Monster 125 ευελιξία και άνεση στις μετακινήσεις εντός πόλης. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα, 210mm εμπρός με τριπίστονη δαγκάνα και 166mm πίσω τα οποία συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας CBS.

Κάνει 700 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.
Το οδηγείς και με δίπλωμα αυτοκινήτου.
Δισκόφρενα εμπρός και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία πέδησης CBS
Είναι οι μοτοσυκλέτες των 125 κυβικών το αντίδοτο στην ακριβή βενζίνη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DAYTONA