Οι δύο εκδόσεις της Damon Hypersport, Arctic Sun και Midnight Sun.

Damon Hypersport: 2 νέες εκδόσεις

Στην παρουσίασε δύο ακόμα εκδοχών της ηλεκτρικής Hypersport προχώρησε η Damon, με ονομασίες που τιμούν… τον ήλιο! Δείτε περισσότερα…

Η Damon Hypersport, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες, προκάλεσε το ενδιαφέρον αναβατών αλλά και παραγόντων στην βιομηχανία της μοτοσυκλέτας με το επίπεδο τεχνολογίας που πρότεινε. Αρχικά, έγινε διαθέσιμη σε μια πρώτη, περιορισμένη έκδοση σε 25 κομμάτια με κορυφαία περιφερειακά, η οποία φυσικά ξεπούλησε παρά το γεγονός ότι κάθε μια Hypersport κόστισε 40.000 δολάρια στον ιδιοκτήτη της. Τώρα, η εταιρεία παρουσιάζει δύο ακόμα εκδόσεις της μοτοσυκλέτας, που βλέπετε και στην εικόνα.

Πρόκειται για τις εκδόσεις «Arctic Sun» (η λευκή) και Midnight Sun (η μαύρη), αμφότερες με λεπτομέρειες σε χρυσό. Οι δύο νέες εκδόσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες σε περιορισμένα κομμάτια, και πάλι στην διόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 39.995 δολαρίων η μία, ωστόσο εξοπλίζονται με το φημισμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας CoPilot και δυναμικά μεταβαλλόμενη εργονομία, ανάλογα με τα γούστα του αναβάτη. Ο ενδιαφερόμενος για ένα από τα δύο μοντέλα, μπορεί να το «κλείσει» κάνοντας μια κατάθεση 1.000 δολαρίων.

Παράλληλα, η Damon ανακοίνωσε ότι απέκτησε την τεχνογνωσία της εταιρείας Mission Motors, μιας μάρκας κατασκευής τμημάτων ηλεκτροκίνησης που έχει διακριθεί με ρεκόρ ταχύτητας στα ορυχεία Bonneville και τους αγώνες που γίνονται εκεί. Με αυτό τον τρόπο η Damon δηλώνει τις προθέσεις της ότι θέλει να αναπτυχθεί περισσότερο στον τομέα.