net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τυπική για την κατηγορία η αέρινη αίσθηση που αφήνει το Vox. Κοντά στην τελική, οι χυτές αλουμινένιες ζάντες συμβάλλουν αποφασιστικά στη σταθερότητά.

Οδηγώντας

Με τη χρήση του τσοκ, το Vox  θα πάρει αμέσως μπροστά, ακόμη και τις κρύες ημέρες, με το ρελαντί του να σταθεροποιείται αμέσως. Από την πρώτη κιόλας βόλτα, καταλαβαίνει κανείς ότι, πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο που φέρει παράλληλα όλα τα θετικά χαρακτηριστικά ενός μοντέλου της κατηγορίας. 
Αέρινο μέσα στην κίνηση, το Vox απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια από τον αναβάτη στους ελιγμούς με το μποτιλιάρισμα να αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του. Τα φρένα του αποδίδουν γραμμικά την ισχύ τους, μπλοκάρουν δύσκολα και σταματούν γρήγορα παπί και αναβάτη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.. Πολύ καλά τα καταφέρνουν και οι αναρτήσεις. 
Το set up τους είναι προσανατολισμένο στην άνεση, ωστόσο, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα δεν θα τερματίσουν και θα απορροφήσουν σωστά ακόμη και τις μεγάλες ανωμαλίες του οδοστρώματος. Μεγάλο συν για τα χρήματα που κοστίζει το Vox είναι και η δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισής τους.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ