net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το GT θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους παντού!

Οδηγώντας

Όπως και κάθε άλλο παπί, το GT 135 έχει έναν βασικό σκοπό: να βγάλει τον αναβάτη του ασπροπρόσωπο στην κίνηση.
Αυτό τον σκοπό τον ολοκληρώνει με επιτυχία, χάρη στα γενικά χαρακτηριστικά αλλά και χάρη στα ιδιαίτερα στοιχεία του που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.  Στην πρώτη κατηγορία, φυσικά, ανήκουν οι μικρές του διαστάσεις και η ικανότητά του να κινηθεί σβέλτα ανάμεσα σε εμπόδια που απαντώνται στους πηγμένους δρόμους της πόλης. 
Στη δεύτερη, ξεχωρίζουν ο ζωντανός κινητήρας του και οι έκδηλες σπορτίφ προεκτάσεις του χαρακτήρα του. 
Όσον αφορά στον κινητήρα του, αυτός διαθέτει νεύρο από χαμηλά με αποτέλεσμα άμεσες εκκινήσει, ενώ η διάρκεια του ψηλά, προσδίδει υψηλή τελική ταχύτητα. Αν και δεν είναι από τους πιο ελαστικούς, προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα στην αστική μετακίνηση. 
Παράλληλα με το άκαμπτο πλαίσιο και τις σχετικά σφιχτές αναρτήσεις, το παπί της Modenas θα κινηθεί σβέλτα και χωρίς να λυγίσει κάτω από την πίεση που θα του ασκήσει ο αναβάτης του. 
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα θα κινηθεί με μεγάλη ευκολία, ενώ μόλις ο δρόμος ανοίξει μπροστά του, θα ξεκινήσει να ανεβάζει σβέλτα ταχύτητα, προβάλλοντας το πλεονέκτημα των επιπλέον κυβικών του. 
Σε υψηλές ταχύτητες, θα παραμείνει σχετικά σταθερό και οι κραδασμοί του δε θα ενοχλήσουν, ενώ και τα φρένα είναι ικανά να ακινητοποιήσουν το παπί με ασφάλεια, ακόμη και στα πολλά χιλιόμετρα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ