Ακόμα ένα εντυπωσιακό concept από τη Confederate

Confederate Wraith Concept: Επιστροφή στο μέλλον

Εκεί που νομίζαμε ότι είχε έρθει το τέλος της Confederate, η Αμερικάνικη εταιρεία μας εκπλήσσει με το νέο της project που ακούει στο όνομα «Wraith».

Αλλαγή σχεδίου για τον Matt Chambers, ιδρυτή της Confederate, ο οποίος αρχικά ήθελε να αλλάξει το όνομα της εταιρείας σε «Curtiss Motorcycles» και αντί για μεγάλες V2 μοτοσυκλέτες, να κατασκευάζει ηλεκτρικές υψηλών επιδόσεων. Τελικά, είδε ότι το βάρος του ονόματος «Confederate» είναι μεγάλο, όπως και η ιστορία της εταιρείας και αποφάσισε να τη διατηρήσει.

Η εταιρεία τώρα περνάει στα χέρια της Ernest Lee Capital η οποία πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα αγορά για αυτές τις εξωτικές μοτοσυκλέτες. Μάλιστα, σκοπεύει να παρουσιάσει μια καινούργια γκάμα μοτοσυκλετών. Μετά την υπόσχεση ότι η G3 Fighter θα βρει το δρόμο προς την παραγωγή, η Confederate δημοσίευσε μια εικόνα από την «2020 Wraith».

Επίσης, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει κάνει αιτήσεις προκειμένου να μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιεί ονόματα από παλιά μοντέλα μοτοσυκλετών, όπως Hellcat, Wraith, America GT, Confederado, Wildcat, Crazy Horse, Combat Fighter και FA13 Bomber. Μπορεί οι πιθανότητες να οδηγήσουμε μια Confederate να είναι ελάχιστες, αν όχι μηδενικές, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Tom Cruise και Brad Pitt, που είναι οπαδοί της εταιρείας.